Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Plaer

https://www.amazon.es/dp/1548242055?tag=cassany-21&camp=3598&creative=24794&linkCode=as1&creativeASIN=1548242055&adid=1T1V5X79WX8S4CNSY2XQ&Plaer

Vindràs, em veuràs i em faràs dos petons.

Podràs tocar-me i potser en un primer moment em notaràs incòmode. Vés a saber. Els somriures dels meus llavis quedaran eclipsats per la llum que desprenen els meus ulls al veure't. Nerviosos.

Caminarem de costat. Parlarem del viatge, la trobada, el temps.

Ens sabrem desitjosos del fet que arribi el moment.

Obriràs la porta i tornaràs a llençar les claus i l'abric damunt la primera cadira que trobis camí cap a l'habitació. Em demanaràs que em posi còmode i  quan en sortiràs, ho faràs mig nua, tapada pel barnús, les calcetes de cotó i els mitjons de mitja cama.

Remenaràs per la cuina tot cercant dues copes doncs, he dut una ampolla de vi. Assegut en el sofà, mentre observo com et mous, em poso calent i intento que no se'm noti. T'adones que et miro i et menjo amb la mirada.

Seus  a prop meu i se t’obre el barnús per fer lloc a les teves cames que s'acomoden arronsades al coixí del sofà.

Enretiro els cabells del teu rostre per aconseguir mirar-te els ulls i t'acostes mentre em parles per fer-me un primer petó que s'allarga per a donar el temps a les nostres llengües a mullar-se i per fi, jugar amb els teus llavis.

Potser ens molestaran les copes de vi que tenim entre mans i mentre cerquem la taula, m'esmunyiré damunt del teu coll per besar-lo, llepar-lo i mossegar-lo.

Cau el vi i s'acosten les mans per atansar-te una mica més cap a mi. M'esprems la boca mentre la meva mà agafa del teu pit i el mugró surt cap enfora. En surt la pell de gallina i per escalfar-lo, m’hi acosto lentament, en beso els costats i amb la mà et prenc per la cintura i em poso el mugró a la boca mentre escolto com s'escapa el primer dels teus gemecs..

No em deixes respirar. Vols que em mengi els teus pits. Que els magregi, els mulli. M'agafes pel cap i em menges la boca quan amb força, esquinces la camisa que no et deixava veure la meva pell.

Et menges el meu coll per fer camí de baixada cap a l’infinit. La teva llengua s'entrebanca amb els meus mugrons i les teves mans descorden destrament el cinturó per continuar amb els botons dels pantalons, fer-te espai, posar-hi la mà per dins i deixar al descobert el meu membre que ara guardes entre els teus pits. T'hi enjogasses tot mirant-me de fit a fit, just a temps abans no abaixes la mirada, tot decidint, com començaràs la mamada.

T'aixeques, fas caure el barnús. Et quedes dreta al meu davant mentre et mous i agafes del meu cap per acostar-lo al teu entrecuix - Menja-te'l- em supliques.  Estàs molla i et molesten les calcetes que amb les dents, intento que s'esmunyin a un costat per poder contemplar els pèls damunt del teu cony.

T'agafo pel cul i clavo la meva llengua a l'entrada del teu sexe, tot jugant  i cercant entre els teus llavis el gust de la mel que m'ofereixes aquesta nit. Les cames et fan figa quan em veus als teus peus i amb la llengua clavada dintre teu. M'aixeco d'una revolada situant-me al teu darrere i les mans, ressegueixen la silueta del teu cos nu, per continuar masegant els teus pits, agafar-te pel coll i prémer amb força, encara que tu, girant el cap em mossegues la boca i desitges de veritat que arribi el nostre moment.

Dreta, poses les mans al sofà aguantant el cul cap amunt i jo que et miro, em despullo i m'agenollo al teu darrere per menjar-te’l. Em provoques.

Notes com els meus dits s'esmunyen pels forats molls, delerosos de ser penetrats i ara si, és un crit anunciant el que s'acosta. No tens temps per a perdre, doncs si volies veure'm, era per follar-me i sí, ara ha arribat l’hora en el que t’has decidit, empenyent-me cap al sofà, fent-me seure i demanant-me submissió. Girada d’esquenes per no mirar-me mentre m'ensenyes la gropa, estires de la meva polla i la dirigeixes dintre del teu cony.

És xop. T'has posat al meu damunt i tirada cap enrere, ets l’instrument imprescindible del músic, encara que amateur, toco per plaer.

Lentament i a voltes de manera compulsa, et mous, fent anar els teus malucs de costat a costat i de davant a darrere. Cavalques al meu damunt i se m'escapa el meu crit de desig. Folla'm!

Sento com s'estremeix el teu cony i em mulla. Tanques les cames per no deixar-te perdre ni un instant del plaer provocat per aquest orgasme. T’atures, restes immòbil, estorada. Jeus al meu costat i no em  mires.  No et gires. Encara en vols i en voldràs més.


--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor1 comentari:

  1. efectivament, pujadet de to! però ben endreçat, al meu entendre! M'agrada!

    ResponElimina

Desa el teu comentari