Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Desig - Un relat eròtic del Big Bang Amor d'en Pep Cassany

https://www.amazon.es/dp/1548242055?tag=cassany-21&camp=3598&creative=24794&linkCode=as1&creativeASIN=1548242055&adid=1T1V5X79WX8S4CNSY2XQ&



Desig


Dos segons. La teva imatge reflectida a la pantalla del meu mòbil. Dos segons i en el precís instant d'obrir la foto, vaig reconèixer les regles de joc. 

Deu minuts de conversa i ja desitjo una nova partida.

Pressa, abans no s'acabi la joventut i es marceixi la bellesa. Pressa per no fer tard. Abans no es marceixi la pell, abans no apareguin els solcs de l'experiència, la saviesa i el coneixement. Pressa per trobar qui et faci seva i et desitgi pel teu cos.

Mantens l'anonimat abans no et decideixes qui pot ser per a tu una bona parella. A voltes solitària, a voltes compartint-lo amb qui vols atraure i rarament, amb normes preestablertes.

El color dels teus cabells  fent joc amb la camisa que t'acompanya en els dies de colla.

Pressa per viure de pressa, abans no s'escapi la joventut que no et permeti pujar al Castell. Abans els malucs no s'eixamplin, les natges s'engreixin i l'agilitat i la força defalleixi.

Joc, emoció, plaers ocults. Desig de ser desitjat i desitjada i certament, la teva imatge m'evoca desig per desitjar-te.

Hi jugo. Em complaus.

Les agulles del rellotge discorren al seu pas lent, s'enjogassen i ens imposen la seva dictadura segon a segon, Transcorre el temps lentament, feixuc per qui té pressa. Encara manquen sis hores i dotze minuts. Tot plegat, un joc d'encaixos. Cert, ara tinc pressa.


--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor


Cap comentari

Desa el teu comentari