Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

EL CARRER DELS PETONS - LLIBRE NOU

El carrer dels petons - el llibre de relats curts eròtics en català

Trobaràs el llibre

Contactant amb mi directament per missatge de correu electrònic a: pepgirona66@gmail.com
o bé, trucant o enviant missatge al Tel. 670 38 72 85

1ª edició juliol 2018 - tapa dura - 177 pàgines - 

El carrer dels Petons

Després de publicar el Big Bang Amor, aquest nou títol “El carrer dels petons”  recull  30 relats inèdits de situacions imaginades a Girona i els seus voltants, on la provocació, la sensualitat, l'erotisme i l'amor es barregen per fer-les factibles i desitjables de viure.

En l'equidistància entre l'amor i el sexe, existeix l'eròtica de la conquesta. La sensualitat dels gestos i mirades, i la provocació que  desperta el desig de viure i descriure cada una de les relacions proposades.


Tinc cinquanta-un anys i com a mínim, tres o quatre vides viscudes. Tres fills, dos divorcis i una gran família. Sóc fill, germà, pare i amic dels meus amics.  

Tinc afició per escriure i em serveix per donar sortida a la meva creativitat. Faig servir el diccionari de carrer, el que conté les paraules comunes. Intento transmetre la situació i no centrar-me en la descripció dels personatges. Hi ha qui diu, m'agrada descriure acuradament les imatges generades en la meva imaginació, per tal de fer-vos viure els relats en primera persona.
Cap comentari

Desa el teu comentari