Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Pep Cassany, Escriptor


Pep Cassany

Escriptor. Girona. Catalunya

Tinc cinquanta-un anys i com a mínim, tres o quatre vides viscudes. Tres fills, dos divorcis, una gran família i una afició per escriure que em serveix per donar sortida als meus pensaments. Sóc fill, germà, pare i amic dels meus amics. Company, exempresari, treballador i aprenent.

Faig servir el diccionari de carrer, el que conté les paraules comunes. Intento transmetre el fons i no centrar-me en els personatges o escenaris. Hi ha qui opina, m'agrada descriure acuradament la situació per tal de fer-vos sentir en primera persona.

Com a bloguer vaig directe, sempre trobo un tema i mil altres a tractar. Entro ràpidament en la matèria triada i la dono per tancada no més enllà de quatre ratlles. Sempre hi ha una altra idea o concepte per motivar-me a canviar. Sense adonar-me, us regiro el cervell centrant la meva ploma en un nou focus d'atenció.

Com en tot a la meva vida, en els meus escrits i relats, intento fer servir un llenguatge entenedor per a tothom. Escric tal com raja. No sé fer-ho d'altra manera.
Quan creguis que no pots o no en saps més, has de trobar en tu mateix l'esperit necessari per superar-te. Ho pots fer prou bé i ho saps però, l'èxit només l'aconsegueixen aquells que després d'haver fet quelcom extraordinari els costa adonar-se de la seva gesta. Desitjar que t'ho reconeguin els altres, només et servirà per alimentar el teu ego.

Cap comentari

Desa el teu comentari