Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Les meves xarxes socials personals



Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany



Mai sé com presentar-me davant de qualsevol desconeguda i normalment, sé llegir més de la persona pel que no diu que no pel que escriu.. I no vull ni explicar-vos el munt de faltes d'ortografia que fem tots plegats, uns més que d'altres, però n'hi ha, que de ben segur varen cremar el diccionari a partir de cinquè de bàsica.

Molts de nosaltres utilitzem les xarxes per a cercar amistat, parella o el que sorgeixi ... I tot plegat, per no saber relacionar-nos amb el nostre entorn. Ens hem adonat, que és molt més senzill d'explicar secrets a desconeguts que no pas a cap amistat. Els primers semblen no jutjar-nos i els amics, tots volen dir-hi la seva.

Les persones que formem part d'una xarxa social de relacions personals, totes cerquem una de les variants que esdevenen com a resultat de la nostra falta de saber-nos relacionar. Tant se'n fa que vulguis mantenir-te en contacte amb gent que fa temps que no en sabies res, com que vulguis conèixer a noves persones. Ara tots plegats, fem el xafarder a la xarxa. Mirem que fa o deixa de fer, un o altra, i si el nostre perfil no ens compromet massa, potser acabem tirant la canya per veure que soparem aquest vespre.

Fa poc, he trobat un grup de gent amb ganes de passar-ho bé. Sense pèls a la llengua, una colla d'arreplegats d'aquí i d'allà que ens mouen les ganes de fer i no quedar-nos a casa. Ningú ens durà res a casa i per tant, cal que sortim al carrer, a la festa major o a la platja a conèixer gent.

Les trobades són disteses, individus/es que per edat, estat civil o per motivacions personals, volem conèixer a gent com nosaltres. Si d'ací en surt res de bo, són les rialles i el "divertimento" entre nosaltres.

Però deixeu-me que vagi directament al que m'ha motivat aquest post. Es tracta de la presentació d'una noia que, davant la pregunta "defineix-te com ets" ha sabut vendre el peix. No la conec, no he vist la seva foto i sé que no és de Girona. Però digueu-me vosaltres, si llegiu aquest perfil, no compraríeu la parada???

Fresca, directe, dolça, tolerant, sempre vaig de cara, encara que tinc un culet que no et pots perdre;). Picant i divertida. Que és si no la vida si no hi posem una mica d'alegria....
Més de mar que de muntanya, amb passió per esparracar samarretes, sóc de les que xarrupa el cap de les gambes ... i després em llepo els dits ... No m'agrada el salmó.
Elegant, enginyosa i jovial, més de calçat pla que de talons, sempre amb un parell de vambes a punt per sortir a caminar. Ja sé que abans he dit que sóc més de mar que de muntanya, però reclamo el dret a contradir-me. No?
Petita, tremenda i vital, en distàncies curtes, la millor fragància, la frescor de la pell nua exposada. I la millor llum, la reflectida per la negror de la pupil·la. Qüestió de mil·límetres, no de centímetres. No cal que agafis l'escalímetre
--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor




1 comentari:

  1. Bonissima! Ets un crak! Tot i que provablement no t'interressi, fes una visita al nostre blog amb una amiga ;)Comenta alguna coseta;
    http://maburreixo15.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Desa el teu comentari