Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Pell a pellPoesia de carrer, d'en Pep CassanyEls teus ulls em somriuen,
mirall de la meva boca,
reflexa dels meus sentiments,
finestres dels nostres desitjos.

Pell a pell,
temperada,
desitjosa,
mimosa.

Amant dels teus somnis,
vigilant dels meus desitjos,
companya de viatge,
t'estimo

Sense por, pressa ni retard,
m'acosto als teus llavis i els beso.Cap comentari

Desa el teu comentari