Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Despert. Ella m'hi fa sentir. Ple. Viu. Seré.En la foscor de la matinada, a ulls clucs, dins el meu llit, mi acosto i l'abraço. Sento l'escalf del seu cos. Ho havia estat desitjant.

Mentre es vesteix, preparo l'esmorzar. Una tassa de llet amb xocolata i unes torradetes amb mantega i melmelada. Cafè i el seu somriure al bon dia,

Malgrat creuar la porta, en unes hores tornarà. No ha dormit. Tarda de pel·lícula, sofà i  manteta. Junts. Entossudits a viure el nostre moment. Descobrir-nos. Desitjosos i expectants.

Serenitat emmalaltida d'amor. Il·lusió, ganes, desig, atracció, tranquil·litat, alegria, felicitat. Saber-me enamorat.

Serenament enamorat. Segur de voler donar amor, aprendre'n a rebre i compartir. Segur de voler-ho viure amb ella. 

Melangiós. Cerco al nin que duc a dins. M'endinso a la recerca dels poemes musicats que desperten sentiments. Sons que m'acompanyen. Paraules sorgides del cor.

En el camí de tornada al meu llit, ara fred, resta entre llençols l'escalf latent de la primera nit. La seva olor. Les meves mans. Cluco els ulls i frueixo recordant la seva pell. Nua.

Despert. Ella m'hi fa sentir. Ple. Viu. Seré.Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes