Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Parelles a ritme de la música: Play, Stop i Pausa


Hi ha qui relata la seva vida amorosa a ritme de casset. Estic On/Off, Play, Stop o Pausa

D'altres, directament estan fora de joc, però no per això, deixen de ballar a ritme de la música més actual i caribenya, encara que sempre restarà lloc pels ritmes lents, enganxosos i romàntics que et permeti ballar arrapat a qui tens més a prop en aquell moment.

A la diversitat de formes de pensar i actuar en hi sumo una, aquesta, definir el teu estat de disponibilitat d'acord amb les tecles del radiocasset. Hi ha qui balla a ritme de la música que estan posant, d'altres que volen fer córrer la cinta endavant més apressa doncs aquesta cançó no els agrada, d'altres que tot i ballar la cançó recorden la d'abans i voldrien prémer la tecla per fer còrrer la cinta enrere, pocs creuen que el millor es posar pausa i encara en hi ha d'altres que directament, si fos per ells canviarien la cara A per la B o directament, llençarien la cinta a la piscina.

Si ens posem a parlar de música, millor no discutir i fer-nos mal. Que és el més important, l'aparell reproductor o el que transmet el só del moment ? La màgia es troba en el racó dels sentiments quan menys t'ho esperes.

En l'amor, tant se'n fa la música que escoltis, si t'atrapa estàs fotut. La música sorgeix del interior de dues persones que acompassen i  amplifiquen el seu ritme, creant nous sons i ballant melodies que mai ningú d'altra haurà escoltat. El seu só es estereofònic i per la seva qualitat, no hi ha dubte que es amor.

Si la cançó serà llarga, curta, lenta o marxosa ja es veurà. Quan et fiquis el llit i ressoni al teu cap aquell ritme,  no cal que hi pensis més, t'has enamorat.

Així doncs, vigila on vas i la música que escoltis, tan siguin cants de sirenes o lleons marins, que a la fi son el mateix. Per més que creguis que estàs en pausa recorda, la música mai no s'atura. El seu so s'esmuny per finestres i balcons des de les cases dels veins, dins els cotxes, des dels telèfons, les teles, els ordinadors i sobre tot, la música la reproduïm cada dia en el nostre interior. Ara només cal trobar qui sintonitza la mateixa emissora.


Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes