Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Sense por
Sense por, sense res a perdre, afrontes la vida sense por, gaudint del que arribi i aprenent com la vida ens dona lliçons i hem d'acceptar que també ens equivocarem.

La por ens enganya, no ens permet moure'ns i donar un pas més.

Es té por al desconegut. A tornar-ho a provar i tornar-te a equivocar. És té por de la por.

La por és un sentiment. Qui creu no tenir-ne es titllat d'insensat o imprudent per uns quants i de valent i audaç per uns d'altres.

"No tinguis por" es la frase feta dels que abans que tu, han tingut por del mateix que ets a punt de fer.

Sigues coherent amb tu mateix. Viu la por i supera-la doncs, quan l'hagis superat estaràs disposada a tornar a assolir un nou repte.

Viu, viu sense por. Dona un pas endavant i salta al vuit si el que vols es tastar l'adrenalina del moment de perdre la por lligada a una corda per fer ponting, llençar-te d'un avió amb paracaigudes i en qualsevol cas, saber que abans que tu tots arribem a terra d'una peça.

Estima i deixa't estimar.

Viatge sola. Deixa't seduir pel que veuràs i viuràs.

Surt de casa, emporta't un llibre, puja una muntanya, llegeix, contempla, gaudeix i torna plena de moments viscuts.

Viu, viu el moment, viu la vida, viu el que t'arribarà, el que cercaràs i el que mai hauries volgut viure doncs, així es la vida. Una muntanya russa disposada per descobrir-la dia a dia.

4 comentaris:

 1. Respostes
  1. Esther, gràcies per la teva aportació ... però les emoticones es converteixen en interrogants ... i ja no sabem que ens has volgut dir !! Salutacions

   Elimina
  2. Sobretot agafeu tiquet per aquesta muntanya russa anomenada vida....val la pena!! Aquest cap de setmana he estat dos dies a muntanya i m'he omplert d'energia...ens ha plogut xàfeg asobre, fet un bon sol, tocat pedra, terra....crec que pocs elements ens quedaven per absorbir!! Sobretot el més important és viure la vida i els moments...tot això és bo i si ens equivoquem ens hem enriquit i molt!!! Apa aquí ho deixo!! Muakis

   Elimina

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes