Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Amor, a canvi d'un plat de llenties. - Un relat d'amor i sexe del Big Bang Amor


Amor a canvi d'un plat de llenties -  d'en Josep Cassany


Mai. Mai diguis mai. D'aquesta aigua no en beuré

El sol m'enlluerna i la tarda s'ho val. Ressegueixo la riba de l'Onyar i per sota les vies m'endinso en els carrerons del barri vell. El plaer de conduir amb la cigarreta encesa i escoltar la música de la ràdio. Aquesta calor, el sol i el vi del dinar em confonen i m'han provocat una necessitat imperiosa d'arribar a casa per a estirar-me al sofà, prémer el primer botó del comandament a distància del televisor i quedar-me adormit. A aquest, altre plaer no el supera. Excepte el sexe.

Segurament no és un dia qualsevol. Les flors treuen cap i el verd s'imposa en el paisatge d'hivern. Quan aquest matí m'he llevat, feia fresqueta, tot i que passades les hores, el sol escalfa i m'ha acompanyat en la terrassa del cafè.

No estic pensant, ni rumiant. Em deixo dur per l'instint.

Em somriuen i saluden i a la velocitat que condueixo, em dóna temps per visualitzar a la noia desconeguda. Continuo conduint i deixant darrere les llambordes que trepitgen les rodes del meu cotxe pel mig del barri vell i certament, s'encén una llumeta vermella al meu cervell que m'alerta de la ximpleria que acabo d'escometre i com a Home, suposadament intel·ligent, em decideixo a allargar el meu camí abandonant el destí, donar la volta i tornar enrere, per complaure al somriure encantador que em regalava aquella dona.

Du el cabell llarg, cabells que li arriben on l'esquena perd el seu nom. Rossa, tintada. M'hi acosto, m'aturo i faig baixar el vidre del costat del passatger sense baixar del cotxe. No puc concebre que voldria de mi. Em semblava haver rebut un gest d'aturada i jo, tros d'ase, poc atent, badoc i sense alerta de preavís, continuava camí. On vas burrico, no t'adones que et reclama?

No ets d'ací, ens coneixem? He tornat per preguntar-te si els somriures els regales.

Voldria creure en el destí i la sort del que no ha cregut mai en la sort. En tot cas, la sort és inversament proporcional a la necessitat de les persones que la requereixen i és per això, que la Marta té un preu de lloguer i s'ofereix per fer-me feliç per un breu espai de temps i per un import, a on l'oferta supera la demanda i per tant, el preu resta per terra tal butlleta de loteria que acabo de trobar.

Amb poques paraules em guia i em demana, continuï més amunt, pel costat de la Catedral, per arribar a casa seva. L'escala s'enfila camí cap al cel. Poca cosa en sé de tot plegat, excepte que ella, reflex de la societat d'avui, ahir, demà i sempre, ha decidit fer-me l'amor a canvi d'un plat de llenties.

A l'entrar a l'habitatge, deslluït de tota modernitat i disseny, projecte de segles passats, percebo com ha arribat al nostre temps amb el coratge suficient per tornar a ser desitjat per generacions presents i futures. Marta em demana que m'acosti i em despulli per tal que comenci a fer realitat la promesa pactada.

Es despulla dreta al meu davant, mentre jo assegut al seu llit, començo a treure'm les sabates mentre observo el procés. Estranya la situació que estic vivint. Tan sols un quart d'hora abans, el meu projecte era jaure a casa meva i ara aquí estic, abaixant-me els pantalons a casa d'una dona que ha quedat nua al meu davant.

M'ajuda a descordar-me la camisa. Resto despullat i amb els peus freds al contacte amb la terrissa dels rajols d'una casa del barri vell. M'atansa la mà camí cap al bidet. Deixa córrer l'aigua calenta abans les seves mans, esquitxin i mullin el meu sexe. Abans no hi posi sabó, símbol de seguretat i higiene en el treball, davant d'un sexe prominent, que creix a marxes forçades al primer contacte amb la seva pell.

Em mostra com es renta. Segueix el mateix procés, fa servir la mateixa tovallola i em demana, acompanyar-la cap al seu llit, alt, amb capçal de llautó, somier de molles i matalàs de llana. L'embolcalla un cobrellit de color gris, coixins que acoten el terreny de joc i impedeixen que un o altra no hi clavi les banyes.

S'agenolla al meu damunt i m'agafa la cigala. Els cabells li molesten i se'ls posa a un costat. Se l'empassa. Deixa córrer la saliva i els seus llavis es desplacen amunt i avall. L'estic mirant i observant, com en sap la malparida!, és una professional i jo, un novell aficionat, que de cop i volta li toca la loteria.

S'esforça per complaure'm mentre la palpa amb les mans i les deixa anar amunt i avall, avall i amunt. Compulsivament i al mateix ritme, la torna a posar a la boca i m'escalfa per deixar-me al límit del terreny de joc. No me'n puc estar de tocar-li els pits, caiguts en vall, punxeguts acabats amb mugrons sortits i rodons, piuets plaents que un cop acaronats endureixen la seva condició distesa. No m'ho diu però en gaudeix.

Agafant-te dels cabells et dono l'ordre d'aturar la fel·lació. M'agrada menjar-me els conys de les meves parelles i tu no en seràs l'excepció. El tens pelut i pelat. Damunt la vulva el pèl s'enfila cony amunt, en canvis llavis avall, com si es tractés d'una nina, pelat i net. Tens els llavis grans i molsuts. Color fosc. Desprens l'olor del sabó i el regust del detergent que a poc a poc, després de la segona escopinada comença a prendre l'aroma del sexe moll i el desig. Ets asseguda a la meva cara i la meva boca omplerta de sexe, succiona, llepa, mossega i juga amb els forats del teu cony i el teu cul, arribant i acabant cada cop en el teu clítoris, sorgit entre els teus llavis, vermell i molsut, que a cada xarrupada es torna més i més dur.

Ets tu qui gemegues quan sóc jo qui pago pel meu plaer. Em demanes que et folli i tu mateixa et claves en el pal del meu sexe. Fa temps que no gaudeixes del sexe per plaer. Et mulles de cop i arribes a un primer orgasme que et produeix convulsions que estremeixen el teu cony, el teu ventre i obliguen als teus pits a extreure el suc que omple de plaers a l'home que els tasta.

No t'atures ni ho faràs, comences a refregar-te al meu damunt i escolto la remor que produeixen, pèl a pèl,els nostres sexes, humits i desitjosos de trobar altres camins que ens excitin tant com les primeres passes que hem donat.

T'has girat d'esquena a mi per mostrar-me el forat del teu cul i el teu cony pelat. D'en peus i de puntetes, una mà que m'agafa la polla i pretén que els meus ous, entrin a dintre teu, tornes a provocar-me per tal que deixi córrer la meva lleterada i acabar així amb el preu convingut en el nostre contracte.

No he signat cap document. Ni tan sols he revisat prèviament la mercaderia que mai he tractat i tractaré com a tal, perquè per mi una dona és el bé més preuat que ha parit aquesta terra mare.

T'ho estàs fent venir bé per estimular-te altre cop i arribar a una nova fita. La segona correguda davant d'un client que, vés a saber, pot haver estat el primer del dia, la setmana o tota una vida. Es nota que aquesta no és la teva feina i si ho és, la faries igualment sense cobrar. M'agrada mirar el nostre reflex en el mirall que ens acompanya prop del llit. Sexe salvatge.

T'agenolles i t'estires damunt del llit i em demanes que sigui jo qui m'incorpori al teu darrere. Tinc el pas franc per fer-te meva. Estimules el forat i amb un dit em senyales el camí del teu cul, agafant-me el membre i guiant-lo cap a darrere. Em cau la saliva que aprofito per escampar pel voltant del forat i a poc a poc, faig força perquè notis com vol entrar la punteta. No et mous, gemegues de dolor i la teva actitud em diu que és de plaer. Continuo i no m'aturo. Ara he entrat la gla, després ve el tronc i abans no sigui jo qui l'entri del tot, ets tu qui em demanaràs que te la clavi fins al fons.

T'agafo per les natges i et faig moure contrària al meu ritme mentre escolto les galtes xocar i produir-se l'esclat de l'aire que s'esmuny pels teus forats. No sona a sexy però si a sexe i ens agrada a tots dos. T'hi ajaus i jo sobre teu. Ens abracem i rodolem damunt del teu llit sense treure el meu membre del teu cony i per primera vegada a la història, caiem al terra de la teva habitació. Arronses les cames i jo aixeco el meu cul. Estic a punt d'explotar i notes com la llet se m'acumula a la punta de la polla que es fa gran. Creix i somica per sortir a dintre teu i reacciono. Deixa'm que em corri a la boca.

Em munyeixes com si a una bèstia de corral li extreus el semen per la cria del ramat.

Et cau pels costats, mixtura de saliva i lleterada, mentre continues amb la mamada que m'ha fet arribar més enllà del barri vell.

Amb les presses i sense experiència em pregunto com sabré que és l'hora de marxar, pagar i intentar oblidar-te?. Has quedat ajaguda al meu costat, el cap damunt del meu pit, el braç creuant la meva panxa i les cames, damunt les meves cames.

No hi ha migdiada més plaent que la d'una tarda amb sol de primavera, calent i calmat, damunt la roba del teu llit, un somriure a la cara i la sort, per haver estat el teu primer client, ara tu no vulguis ni sentir-ne parlar del preu del lloguer convingut. Tot pagat.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor


pepgirona66@gmail.com

Cap comentari

Desa el teu comentari