Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Gelós

Sentir-se gelós d'una imatge. Un relat curt d'en Pep Cassany


Gelós

Una instantània al final de l'estiu, sota les darreres llums d'un sol que lluent baix, s'acota a la seva pell, em provoca.

Gelós de l'instant  fotogràfic captat on es recull bellesa, sensualitat i serenor.  Em transmet una profunda pau interior de la noia del retrat.

Es protegeix del sol amb pamela de palla trenada. Samarreta ajustada i calcetes de colors. Estirada damunt dels coixins de la barca, respira i s'amara de l'aroma dels pins vora la platja, la sal de la vida i el paisatge que li regala la nostra Costa Brava.

Somiant, m'hauria tornat boig si hagués estat jo qui hagués gaudit del moment i pres la seva imatge tot i que, em sé incapaç d'articular paraula quan la tinc al costat.

No hi trobo raó. Potser els seus ulls m’embruixen.

M'esmunyo en les paraules d'un full en blanc per reconèixer, fruita prohibida i, per tant, pecat mortal pel desig que representa la meva gelosia.

Ni tan sols, en descriure-la, em permeto llicència per imaginar.


Em sento gelós,Cap comentari

Desa el teu comentari