Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Desconeguts

https://www.amazon.es/dp/1548242055?tag=cassany-21&camp=3598&creative=24794&linkCode=as1&creativeASIN=1548242055&adid=1T1V5X79WX8S4CNSY2XQ&

Desconeguts (inclós al  Big bang amor)

He obert la porta i el teu tímid somriure, nerviós ha esbossat un gest que t'ha forçat a torçar els llavis.

- Endavant. Entra. No et quedis a la porta.

Els meus ulls han guiat el camí que has de seguir.

- Sóc ...

- Sense noms. Sense preguntes. Sense pors.

- Em dónes el teu abric?

El silenci resta com a un convidat més.

- He preparat una habitació per tal que ens puguem sentir còmodes. Ja fa una estona que crema el sàndal.

Volia crear una atmosfera relaxant - perdona si m'engargusso amb les paraules - En veure't m'ha fet un salt el cor - he triat una música relaxant, sensual...

- Em despullo?

- He preparat aquesta tovallola per tal que et pugui cobrir. Sí i també ... Perdona, si vols anar al lavabo,el tens aquí al costat. Mentre tu et prepares, si et sembla bé, t'espero a l'entrada. Avisa'm quan et sentis preparada.

El vidre de la porta que ens ha separat em deixava intuir tots els teus passos i gestos. Has mirat per la finestra mentre et descordaves els botons de la camisa. Has deixat caure la faldilla a terra mentre amb un hàbil gest la recollies amb el peu. T'has descordat els sostens que atrapaven els teus pits, que acaronant-los amb un lleu massatge, has desat preparats.

No sé què et passava pel cap. Jo estava nerviós.

T'has assegut per després tombar-te de boca terrosa damunt d'aquest jaç improvisat. T'has tapat tant com has pogut mentre els teus llavis em demanaven d'entrar.

- Tens fred ?, estàs bé?

Estava disposat i tot semblava a lloc. M'he vestit per al moment. Blanc. Pantalons, samarreta i uns sabatots de farmàcia. Si ho volia fer, havia de posar-me en el meu personatge.

Arribava l'hora dels valents. Si era allà, era per fer realitat una fantasia.

Has fet caure els teus cabells al costat del coll mentre jo deixava lliscar l'oli al meu palmell abans no toques la teva pell. Per primer cop, la meva mà entrà en contacte amb la teva esquena. Faig corre l'oli i l'altra mà, entrà a la festa.

Em sembles perfecta.

Ressegueixo el coll, m'aturo a cada racó que em sembla tens. Llisco les mans cap a les espatlles per continuar braços avall. Torno amunt. Ressegueixo la columna, faig caure les meves mans cap als costats i em fixo com encaixen en el teu cos. El contacte amb la teva pell provoca als meus dits que augmentin la temperatura fins a notar-los roents. La música em transporta a la Platja d'Ipanema on una noia com tu va obligar a escriure al músic la cançó.

Continuo treballant i les mans s'esmunyen sota la tovallola que et cobreix. Em somrius. Els teus braços intenten amagar els costats dels teus pits. No em concentro en aquesta part del cos. Decideixo que és hora de les cames, fins a una mica més amunt del genoll, sota la tovallola. Oli, oli, una mica més d'oli. La teva pell el xucla i li agafa un color especial. Rellueix.

Aixeco la mirada mentre prenc el teu peu amb les dues mans. Veig les teves calces que s'albiren per l'entrecuix. Cotó, blanc. Adients per l'ocasió. Ni sexis, ni delicades per tal que no et faci res si s'embruten. No ho saps però, el color blanc m'excita.

Les meves mans volen arribar al final de les teves llargues cames. Oli, oli. El faig corre en cercles. Noto com tenses els glutis i s'aixeca lleugerament punxegut el teu cul. Les calces em fan nosa i les aparto una miqueta per tal de tenir millor accés. Ara una galta i després l'altra, acabant amb les dues a l'hora. El meu braç atrapa les natges per tal que em sentis en força. Tanques els ulls. No sé si et relaxes o t'excites.

Majestuosament et tombes i restes boca amunt mentre els teus braços tapen els teus pits.

Em preparo situant-me endarrere del teu cap, agafo oli i una mà separa el teu braç per deixar-lo de costat mentre l'altra mà, deixa caure l'oli en el teu pit. Tu mateixa enretires l'altre i veig com s'ericen els teus mugrons. L'oli calent t'ha fet entrar en situació i les meves mans, amanyaguen suaument els teus pits. Giren, volten, s'entrecreuen d'un a altra i de l'altra a l'un. A voltes s'aturen als mugrons, talment com a antenes aixecades que semblen escrutar senyals en el sostre de l'habitació.

Et mossegues el llavi i ho interpreto com el senyal de fer córrer l'oli més avall en direcció al melic. Un dit s'hi atura, juga, dóna voltes, entrant i sortint, fent vessar l'oli que s'hi ha acumulat. Decideixo baixar camí cap al blanc.

Deixo caure un fil d'oli. La tira de les calces es mulla i recorro amb un dit aquest camí fins a la part interior del teu entrecuix. Sento com s'accelera la teva respiració.

Les meves mans recorren la part interior de les teves cuixes i s'aturen sempre, una vegada i una altra, a tocar del teu sexe. Dues mans amunt i avall, de fora a dintre i d'avall a amunt i de dintre a fora. Una vegada més, aturades a prop d'aquest blanc, que a poc a poc, veig canviar de color.

El sàndal ha deixat pas a la fragància que desprenen els extractes de les ametlles dolces de l'oli. Marley em marca el compàs. Cada cop estic més a prop. La mà oberta s'esmuny sota les calces i amanyaga el teu pubis. És una constant que una mà recerqui l'altra com a parella de ball.

M'he esmunyit i acaronat el teu sexe mentre escoltava com deixaves sortir el teu primer gemec. Has doblegat les cames deixant pas franc a les meves mans.

No passava res si tallava aquelles calces i m'he després de la primera tireta. S'han arronsat i m'han permès veure el teu sexe, humit, lluent, calent. Desitjós de ser mimat, tractat amb amor i sacsejat fins a fer-te arribar a l'orgasme.

Les teves mans em demanaven més. Més fort. Més suau. Més endins.

Els teus gemecs s'acompanyaven del ritme que marcaven els meus dits i una mà, t'aixecava el cul per fer lloc i entrada complaent.

Situat al teu costat, contemplant els teus ulls com em somreien i em parlaven de l'experiència que estaves gaudint. No deixava de tocar-te i per primer cop, et robava un petó. Humit, ardent.

Un espasme m'ensenyava com arribaves al cel mentre em demanaves que no m'aturés i tancaves les cames impedint la meva retirada. T'aferraves al meu braç a ulls clucs.

Sense voler que aquest fos l'últim contacte amb la teva pell, he resseguit el teu cos amb un dit per darrera vegada. T'he tapat i he apagat el llum tot desitjant que gaudissis relaxadament del moment.

Ara sóc jo qui s'ha esmunyit de l'habitació i m'he assegut en una butaca, amb el cos estirat, la mirada perduda i fruint del moment.

He fet meu el teu cos un breu moment.

Encenc la cigarreta i el fum s'obre camí dins meu com jo he entrat a la teva ànima.

La teva resposta al meu anunci em va sorprendre.

Intercanvi d'una hora de massatge sense cap condició ni pregunta.

Ara sóc jo qui no sé el que m'espera.
--
Per:
Pep Cassany.
EscriptorENCARA NO TENS EL TEU BIG BANG AMOR ? Aquí tens l'enllaç a AMAZON

Cap comentari

Desa el teu comentari