Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

El perfum de Nadal


El Perfum de Nadal. relats curts en català d'en Pep Cassany


Puja la temperatura. No és una nit qualsevol. És la nit de Nadal. I sembla estrany, però em cal dir, que aquesta és la nit més calenta de l'any.

Sense calefacció, ni alcohol. Tan sols una conversa.

Escull una parella d'acord amb l'olor personal que desprèn. Les feromones. Puja i baixa la libido de qui primer, t'agrada físicament, t'atrau intel·lectualment i finalment, quan arribes a la pell i la tastes, decideixes repetir l'experiència o no tornar-te ni acostar.

En una taula on no hi ha família, clàssicament entesa, les amistats passen a ser la família recorrent.

La família que valorem en el dia a dia, aquella que avui hi és i demà no hi és. La recorrent. Aquella que triem. La família capaç de parlar de sexe sense complexos en una càlida nit de Nadal.

Per als qui tenen valors catòlics i cristians, aquesta és una conversa i un escrit, on no poden trobar forat. Per a la resta, tant es val escoltar per aprendre, com expressar opinió per atraure, doncs en un sopar on tres i tres no fan sis, encara que tres parelles sortirien, qui escolta i no vol expressar, qui explica vol imposar i qui diu, que ni fu ni fa, acabarà per ficar-se al llit amb el menys pensat.

Mentre escric escolto les rialles dels amics.

Mengen maduixes amb xocolata i les mullen amb cava del Priorat.

Vés a saber, una nit de Nadal calenta, si no l'heu coneguda, us recomano reservar-ne plaça per l'any vinent, que encara que no siguem tots, o no siguem els mateixos, a l'edat que tenim, sense paranys ni mentides religioses, paga la pena haver-la viscuda al seu costat.

Permeteu-me doncs abandonar-vos. Em toca atendre als amics. Vés a saber com acaba la nit, o la matinada.

Només m'enduré el que hauré viscut.

Nanit i bona hora.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor


Cap comentari

Desa el teu comentari