Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

CINC i CINC, fan deu i CINC fan quinze

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany


Tots sabem que els qui tenim la sort de treballar, passem més hores amb els companys/es de feina que amb la família.

Per la meva banda, tot just fa quatre mesos que he tornat a tenir feina estable. Reinventar-me, tornar a començar. Conèixer, aprendre, compartir, col·laborar, fer equip.

Per primer cop, he estat convidat a un sopar d'Empresa. Per tots aquells que ja en dueu vint o vint-i-CINC a les vostres panxes, potser no recordareu com va ser el primer cop. Vés a saber. Per més estrany que us pugui semblar, nervis, en vaig passar tots aquests dies.

No ho sé pas. Seixanta o setanta i de nous, una dotzena, comptant-m'hi jo.

Feia dies que sentia com s'esmunyien els dies del calendari i la Concepció i tot l'equip de comunicació de CINC, comptaven i recomptaven les persones amb qui es havia de comptar. Companys, amics, treballadors, socis, clients, coneguts. De fet, compten i recompten per no deixar de pensar en ningú que al llarg de tots aquests anys i ja en fa un munt, ens ajuden a tots nosaltres en la feina del dia a dia.

No manca detall. Benvinguda a tots els nous, Nadala, torró, número de loteria i de la grossa on el CINC hi és omnipresent. Jocs d'equip, records d'agraïment pels 10 o 20 anys de feina i agraïments dels homenatjats, per tantes atencions rebudes en aquestes llargues carreres.

Faig esment especial d'en Salvador, qui després de vint anys continua aixecant-se dia a dia amb il·lusió per començar a treballar un nou dia. Ell és patrimoni de l'Empresa així com l'Empresa és patrimoni del seu cor, vinc a dir, allò que ara està tan de moda i es fa dir LOVE MARK.

Era tard, però gràcies potser al cafè, la vetllada em va fer pensar com podia millorar i arribar tan lluny com CINC em vulgui deixar arribar. Les cabòries del passat es van acabar dissolent com el sucre del cafè. Hora del gintònic, llevar-me amb ganes i il·lusió per encetar un nou dia de treball. Compartir amb tots vosaltres, companys i companyes, la tasca de donar a conèixer la vostra feina, assessors i assessores fiscals, comptables, laborals i juristes, auditors, corredors d'assegurances i gestors administratius i per no deixar-me a ningú, companys i companyes que amb la vostra tasca manteniu nets els centres de negocis, manteniu els edificis impecables i feu que tots nosaltres disposem de la sort de treballar, en aquesta gran empresa.

A en Josep Maria, Concepció, Jaume, Francesc, Gemma, Neus, Salvador, Enric i Mercè, agrair-vos de tot cor la confiança i el vostre suport.

Bones festes de Nadal!
--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor


Cap comentari

Desa el teu comentari