Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Senyors i Senyores reputats i reputades lectores d'aquest bloc ...

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany


Comença l'any un home nou que va ser, va caure i va aixecar-se de nou, per convertir-se en un home nou. Un reputat home de negocis.

Així ho explicava la reputada comptable, d'una reputada Empresa, qui cercant el talent en una reputada taula de celebració d'any nou, deixava enrere la felicitat per tornar-se cascarabies.

Eus aquí la magia del darrer dia de l'any, que hores abans de les dotze campanades, fa esvair davant l'home dels nassos totes les sensacions dolentes acumulades i talment amb un pam de nas, com si de un bon mentalista es tractés, neteja les aures, dona ales a les noves energies i promet un futur brillant per a tots aquells reputats i reputades. amics i amigues. que s'avinguin al joc.

Per a tots ells, reputats i reputades amics i amigues que resten pendents de saber si el sopar d'ahir, va haver-hi prou teca per esmolar la punta al llapis i extreure'n un bon article d'opinió d'aquest humil i reputat blocaire, tindré de confessar-vos que, amb les vostres reputades converses tinc tema per escriure un relat curt.

Per cert, si quan acaba l'any deixem enrere les coses que no volem, em sap greu dir-vos que aquesta grip de Nadal no ha volgut marxar el primer dia de l'any. La caparrassa dels virus barrejats amb la ressaca del darrer gotet de Vodka amb regust de caramel, no em permet ni preveure que prepararé avui per dinar i molt menys, com acabarà l'article.

Reputada i retrobada amiga meva que no ens havem vist des de fa vint-i-cinc anys.Aquest any en farà vint-i-cinc que en tinc vint-i-cinc. 

Noves coneixences en aquest costat final de la taula que em permeten escoltar, que a la reputada cursa de Sant Silvestre han participat i puntualment a l'hora de sopar, asseguts a la taula han cridat: Feliç Sant Joan, auguri que l'amistat que recomença, perdurarà en els dies i si més no, per tal data com aquella tornarem a brindar per desitjar-nos Bon Nadal i Feliç any nou.

A vosaltres, Senyors i Senyores reputats i reputades lectores d'aquest bloc, agrair-vos la paciència per arribar fins ací i empenyer, per a que aquest humil blocaire continui amb els reputats articles d'opinió.

Bon Sant Joan ! 

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes