Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Senyors i Senyores reputats i reputades lectores d'aquest bloc ...

Bon any nou, d'en Pep Cassany


Comença l'any un home nou que va ser, va caure i va aixecar-se de nou, per convertir-se en un home nou. Un reputat home de negocis.

Així ho explicava la reputada comptable, d'una reputada Empresa, qui cercant el talent en una reputada taula de celebració d'any nou, deixava enrere la felicitat per tornar-se casca rabies.

Eus aquí la màgia del darrer dia de l'any, que hores abans de les dotze campanades, fa esvair davant l'home dels nassos totes les sensacions dolentes acumulades i talment amb un pam de nas, com si es tractés d'un bon mentalista, neteja les aures, dóna ales a les noves energies i promet un futur brillant per a tots aquells reputats i reputades. Amics i amigues avinguts al joc.

Per a tots ells, reputats i reputades, amics i amigues que resten pendents de saber si el sopar d'ahir, va haver-hi prou teca per esmolar la punta al llapis i extreure'n un bon article d'opinió d'aquest humil i reputat bloguer, hauré de confessar-vos que, amb les vostres reputades converses tinc tema per escriure un relat curt.

Per cert, si quan acaba l'any deixem enrere les coses que no volem, em sap greu dir-vos que aquesta grip de Nadal no ha volgut marxar el primer dia de l'any. La caparrassa dels virus barrejats amb la ressaca del darrer gotet de Vodka amb regust de caramel, no em permet ni preveure que prepararé avui per dinar i molt menys, com acabarà l'article.

Reputada i retrobada amiga meva que no ens hem vist des de fa vint-i-cinc anys. Aquest any en farà vint-i-cinc que en tinc vint-i-cinc.

Noves coneixences en aquest costat final de la taula que em permeten escoltar, que a la reputada cursa de Sant Silvestre han participat i puntualment a l'hora de sopar, asseguts a la taula han cridat: Feliç Sant Joan, auguri que l'amistat que recomença, perdurarà en els dies i si més no, per tal data com aquella tornarem a brindar per desitjar-nos Bon Nadal i Feliç any nou.

A vosaltres, Senyors i Senyores reputats i reputades lectores d'aquest bloc, agrair-vos la paciència per arribar fins ací i empènyer, perquè aquest humil bloguer continuï amb els reputats articles d'opinió.

Bon Sant Joan !

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Cap comentari

Desa el teu comentari