Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

El llop innocent i la capuxeta exigent.
Com  ha canviat el conte del llop !!

Si abans la capuxeta anava pel bosc i el llop ferotge la temptava per canviar de camí, ara es la capuxeta qui demana al llop que vagi cap a casa i es fiqui dins el llit.

Es busca, llop amb cert nivell cultural, ben plantat (negociable), econòmicament solvent (indispensable), amb ganes de viure la vida plena, estones sol i estones amb la capuxeta. Amb capacitat de sorprendre, no per que surti de l'armari sinó, capaç de despullar-la amb la mirada, jugar amb la intenció de convertir-la en objecte de desig i complir rigorosament amb les promeses contretes en qüestió de sexe.

Abstenir-vos llops que creieu que la capuxeta es una noia innocent, doncs sap molt be el que no vol i encara més tot allò que desitja.

En cas que la capuxeta cregui interessant a algun llop que trobi pel carrer, ja sol.licitarà currículum i mèrits directament. Després d'una breu entrevista de cafè, d'acord amb els resultats obtinguts permetrà al candidat saber-se mereixedor de continuar inclòs en el procés de selecció.

Recordar a tots aquells que creguin disposar de mèrits suficients per complaure a la capuxeta que, cal ser simpàtic de mena, disposar de gran sentit del humor, do de llengües, ser carinyós, mimós, bon amant, fidel, sincer, capacitat per sorprendre en el detall, disposat a viatjar i finalment, paciència per esperar que la capuxeta valori d'altres candidats abans no es decideixi per l'un o altra.

La publicació dels resultats del procés de selecció es faran públics al taulell d'anuncis de la Biblioteca. 

Els candidats que optin a una segona entrevista, consulteu el nou plec de condicions.

Interessats adreceu-vos al  Departament de RRHH  de la colla de solteres més proper al vostra domicili.

Sort i si pot ser, no us amagueu tant que la capuxeta es desespera !!

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes