Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Calcetes

Les relacions entre homes i dones de més de quaranta. Relats curts en català d'en Josep Cassany


No et posis al meu llit en calcetes si em demanes que et respecti, mentre el que vols és, que et foti canya!!

Així m'explicaven com són de complexos les relacions de parella als quaranta. Mentre que uns ja vénen de tornada, en la pujada dels altres, amb ganes d'emportar-s'ho tot pel davant, asseguren que la relació entre home i dona no pot ser cap altra que la de parella. Entre home i dona, no hi ha amistat que valgui.

Si convides a una dona a sopar, sempre que accepti, és de suposar que també accepta la possibilitat que hi hagi postres, mentre que tu, inconscient dels pensaments d'una dona, encara creus que el fet d'haver acceptat sopar amb tu és perquè ella et valori i es decideixi o accepti a ser festejada.

Perds el temps i els hi fas perdre. Encantat, asexuat o amanerat. No saben bé com qualificar-te doncs, si no els proposes una nit de sexe vici i perdició, el teu comportament no té sentit dins els seus paràmetres i per tant, cal buscar etiquetes envellides i antiquades per a intentar trobar com qualificar aquesta situació de nou.

Els hi has perdut el respecte. Acabes de donar un cop baix a la seva línia de flotació. Serà que no t'agraden, no les trobes atractives o senzillament, no et provoquen el suficient perquè paguis un sopar amb final feliç?

Classes de sopar:

1) L'hamburguesa del Mac Donalds, inqualificable i per tant, no apte per tornar a quedar amb aquella persona que t'hi ha convidat.

2) Sopar de tapes, perquè realment el que vols és desfer-te del personatge que et dóna opció a marxar després de la cervesa i abans no els deixis pitjor del que ha arribat. Acceptaràs compartir un platet que acabarà pagant ell, no sigui que a sobre que no vols res amb ell, et toqui pagar a mitges el sopar.

3) Sopar informal que toca pagar a tots dos per igual. Vés a saber, poca cosa li interessa de mi, per tal que em toqui pagar la meva part, quan en realitat, ha estat ell qui m'ha convidat i encara gràcies que jo he acceptat i potser, m'hauria agradat acabar amb cafè i postres. Encara gràcies, vés a saber, potser hi haurà una segona versió del sopar, que si resulta la número 4, acceptaré. Però si proposa la 1 o a la 2, aquest és un encantat i no m'interessa.

4) M'he vestit i arreglat, perfumat i depilat. Avui triomfo com la Coca Cola. Paga ell i m'ha convidat. Al restaurant d'avui es menja amb forquilla i gabinet. Hi ha cambrers, atents, primer, segon i postres. Cafè, copa i propina. Avui sí. Què vol aquest home de mi? Què s'ha pensat?

De situacions en trobem moltes. Algunes més divertides que d'altres, en tot cas, tants caps tants barrets. També hauria pogut parlar de dormir al llit de l'amiga, que ho fa en calcetes, amb la prohibició expressa aquesta nit, de passar a l'acció. La respectes i com a home de seny, et repenses si per una nit, et vols perdre les dues-centes que poden venir més endavant.

Si finalment no hi ha una seqüela, una segona part on les calcetes ja no arribin del sofà al llit, quedes de la mateixa manera que quedaries amb l'opció 1) d'hamburguesa. Ni per ella, ni per cap d'altra, doncs la teva reputació queda per terra i no cal que t'hi esforcis doncs no hi haurà recompensa en cap d'altra dona d'aquell grup i, si et descuides, de cap altra noia del mateix grup de la xarxa.

O sigui, homes dels quaranta als cinquanta, tallats encara per la manera de fer l'EGB. Si convides a una dona a sopar i accepta, recorda que espera postres. En tot cas, no són a la carta i per tant, fes el que hagis de fer. Insinua't, esforça't i si et diu que sí, sense calcetes del sofà al llit!!

Bona nit i tapa't!

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Cap comentari

Desa el teu comentari