Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Dos petons i una abraçada

Agraït a totes i tots per les vostres mostres d'afecte en un dia com avui
Tal dia com avui i ja en fa 49 anys, un nino, blanquet, grasset i preciós va treure el cap en aquest món.

De nom, em batejaren Josep, tot i que en el Registre Civil fins setze anys més tard, oficialment i per imperatiu legal, em van registrar com un tal José.

A comptar d'avui fins a tal dia, de vides n'he viscut moltes, totes viscudes i segurament, merescudes. Unes varen ser triades i d'altres varen ser fruit de les circumstàncies, encara que gràcies a totes elles, sóc com sóc. Ni el més guapo, ni el més alt, ni el més intel·ligent, ni el més simpàtic, en un cas, ja em coneixeu i si no, m'hauria i m'agradarà molt de conèixer-vos.

Vosaltres, que us heu pres un minut per llegir aquesta tirallonga i fins i tot, molts en haver-vos recordat de mi tal dia com avui, el meu aniversari, us faig arribar dos petons i una abraçada d'agraïment doncs, l'era de les xarxes socials ens ha acostat i allunyat als uns dels altres i hem substituït el contacte físic per quatre ratlles i una emoticona d'uns llavis vermells.

De petit, no m'agradava fer petons i de gran em pregunto, on van anar els petons que no vaig donar i vaig rebre? Millor obrir l'armari i regirar entre butxaques de pantalons antics, no fos cas, que en quedi algun d'amagat i perdut.

Deixeu-me donar-vos així les gràcies a tots plegats doncs, havent-me dedicat un minut del vostre temps d'avui, m'heu tornat a fer feliç.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Cap comentari

Desa el teu comentari