Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Dos petons i una abraçada


Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany


Tal dia com avui i ja en fa 49 anys, un nino blanquet, grasset i preciós va treure el cap en aquest món. 

De nom, em batejaren Josep, tot i que en el Registre Civil fins setze anys més tard, oficialment i per imperatiu legal, em van registrar com un tal José.

A comptar d'avui fins tal dia, de vides en he viscut moltes, totes viscudes i segurament, merescudes. Unes varen ser triades i d'altres varen ser fruit de les circumstàncies, encara que gràcies a totes elles, soc com soc. Ni el més guapo, ni el més alt, ni el més intel·ligent, ni el més simpàtic, en un cas, ja em coneixeu i si no, m'hauria i m'agradarà molt de conèixer-vos.

Vosaltres, que us heu pres un minut per llegir aquesta parrafada i fins i tot, molts haver-vos recordat de mi tal dia com avui, el meu aniversari, us faig arribar dos petons i una abraçada d'agraïment dons, l'era de les xarxes socials ens ha acostat i allunyat als uns dels altres i hem substituït el contacte físic per quatre ratlles i una emoticona d'uns llavis vermells.

De petit, no m'agradava fer petons i de gran em pregunto, on van anar els petons que no vaig donar i vaig rebre ?. Millor obrir l'armari i regirar entre butxaques de pantalons antics, no fos cas, que en quedi algun d'amagat i perdut.

Deixeu-me donar-vos així les gràcies a tots plegats doncs, havent-me dedicat un minut del vostre temps d'avui, m'heu tornat a fer feliç

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes