Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Carta als Reis de l'Orient

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany

Benvolguts, Melcior, Gaspar i Baltasar,

Com cada any, us escric per tal que us recordeu de nosaltres. Els pares, sempre em varen explicar que vos sous màgics. Mai podem saber que ens dureu.

Mai us he estat prou agraït per la primera bicicleta. El primer cotxe teledirigit. La màquina Kodak o més recentment, pel CD d'En Llach expressament dedicat per a mi.

Ja fa temps que no us demano res per a mi. La Mar, la Carina i En Joan, ja us han fet arribar les seves cartes amb els seus desitjos i estic ben segur que, fareu el possible per fer-los feliços amb els vostres presents.

Aquest any, m'agradaria fer-vos saber que he fet més bondat que mai. No només he estat bon minyó sinó que m'he preocupat més per tots els que m'envolten i m'estimo.

Tot i saber de la vostra màgia i dels vostres prodigis, sé, que hi ha coses que són difícils d'aconseguir. M'agradaria un sac ple de salut, a casa hi ha qui la necessita. Feina, per molts que com jo ho estan passant malament. Amor, per donar i per rebre, si pot ser, de tot tipus, ja que aquest any hi he tornat a creure. I per demanar, que no quedi... No sabeu pas com m'agradaria la consulta per la independència de Catalunya.

Poc més puc demanar-vos.

Poc més puc fer que donar-vos les gràcies, tant per les coses que ens dureu a casa com per tot el que dureu a la família i als amics.

I és així que un any més, amb il·lusió, us faig arribar aquesta cançó:

Visca els tres Reis,

de l'Orient,que porten torrons,a tota la gent,Una botifarra per la meva mare,un got de vi,pel meu padrí,un tall de coca per la meva bocai un tall de pa, pel meu germà

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor
pepgirona66@gmail.com 

1 comentari:

  1. El teu blog és, darrerament, el meu llibre a la tauleta de nit.

    I, encara que a deshores, jo demano als reis que no deixis mai d'escriure ni de sorprendre'ns!

    ResponElimina

Desa el teu comentari