Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

carta als reis de l'orient

Benvolguts, Melcior, Gaspar i Baltasar,

Com cada any, us escric per tal que us recordeu de nosaltres. Els pares, sempre em varen explicar que vos sous màgics. Mai podem saber que ens dureu.

Mai us he estat prou agraït per la primera bicicleta. El primer cotxe teledirigit. La màquina Kodak o més recentment, pel CD d'En Llach expressament dedicat per a mi.

Ja fa temps que no us demano res per a mi. La Mar, la Carina i En Joan, ja us han fet arribar les seves cartes amb els seus desitjos i estic ben segur que, fareu el possible per fer-los feliços amb els vostres presents.

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep CassanyAquest any, m'agradaria fer-vos saber que he fet més bondat que mai. No només he estat bon minyó sino que m'he preocupat més per tots els que m'envolten i m'estimo.

Tot i saber de la vostre màgia i dels vostres prodigis, sé, que hi han coses que són difícils d'aconsseguir. M'agradaria un sac ple de salut, a casa hi ha qui la necessita. Feina, per molts que com jo ho estan passant malament. Amor, per donar i per rebre, si pot ser, de tot tipus ja que aquest any hi he tornat a creure. I per demanar, que no quedi... No sabeu pas com m'agradaria la consulta per la independència de Catalunya.

Poc més puc demanar-vos.

Poc més puc fer que donar-vos les gràcies, tant per les coses que ens dureu a casa com per tot el que dureu a la familia i als amics.

I es així que un any més, amb il.lusió, us faig arribar aquesta cançó:

Visca els tres Reis,
de l'Orient,
que porten turrons,
a tota la gent,

Una butifarra per la meva mare,
un got de ví,
pel meu padrí,
un tall de coca per la meva boca
i un tall de pa, pel meu germà

1 comentari:

  1. El teu blog és, darrerament, el meu llibre a la tauleta de nit.

    I, encara que a deshores, jo demano als reis que no deixis mai d'escriure ni de sorprendre'ns!

    ResponElimina

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes