Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Temptacions


Un relat extret del llibre El carrer dels petons


Sota els llençols, l'escalfor i la mandra es barrejaven impedint-me obrir els ulls. En fer-ho, mirant cap a la finestra amb la persiana abaixada, cap escletxa m'havia permès intuir com es llevava el dia. Cinc minuts més i m'aixecava.

Un dia més en el paradís - vaig pensar - Bon dia Girona!!

Estirant de la cinta cap avall, la persiana pujava cap amunt. Intuïa que el meu dia com la previsió del temps, ennuvolat i fred. Així doncs, a banda de fer la bugada, feinejar per casa i preparar el cafè, no tenia cap altre pla ni suggeriment per aquell dissabte.

Vaig vessar el cafè, no em quedava sucre, estava obligat a sortir a comprar. Els matins de dissabtes a vegades em semblen una pèrdua de temps. Els dies feiners treballant i desitjant que arribi el cap de setmana i en començar-lo, res més a fer que posar-me a netejar la casa. Vaig jurar i conspirar perquè aquests dos dies em resultessin diferents. La casa, podia esperar.

Un regust agredolç em va arribar a la boca, Eva tornava a visitar el paradís.

Aviat l'Eva trepitjaria l'andana, alçaria un peu per pujar al tren i en seure i mirar per la finestra, imaginaria què fer en aquell cap de setmana. En mirar el seu telèfon mòbil, vés a saber, potser s'adonaria de l'arribada de dos missatges diferents. Un li parlava de la realitat i l'altra la transportava a un món imaginari.

Potser ella hauria planejat passejar i gaudir del paradís, acompanyada pel seu amic amant, un rotllet de cap de setmana amb qui solia compartir escapades semblants. S'entenien prou bé doncs, a banda de l'amistat, compartien el sexe necessari per continuar amb les seves vides solitàries. L'amor no els havia arribat.

El segon missatge li hauria d'esbossar un somriure. Els seus ulls color maragda, parpellejarien i desprendrien espurnes. Podia imaginar-me al seu costat, compartint viatge i destí allunyant-nos del paradís. En el silenci estrident dels viatgers d'aquell tren, mig amagats de tothom i a la vista de qualsevol, vaig preguntar-me què podia provocar-li un somriure plaent en el seu rostre.

Si estirés el seu abric damunt les cuixes de tots dos, ella podria fer córrer la seva mà per damunt de la meva bragueta. Posar la mà per dintre, fer-se lloc entre la roba, arribar al meu sexe i amb la mirada clavada al davant per tal de vigilar i no ser vista, acaronar el meu membre fins a deixar-lo erecte.

També hi havia la possibilitat de dur-la fins al lavabo del tren, tancar la porta al seu darrere, treure-li les calces, pujar-li les faldilles i d'esquenes, demanar-li permís per entrar. L'obligaria a mantenir les mans a la paret i estintolant-la, ella es recolzaria per no caure.

Sabent que arribava abans d'hora a Girona, Eva també hauria pogut convidar-me a la seva habitació de l'hotel. Disposarien només d'una hora abans no arribés el seu amant. Poc temps encara que suficient per fer caure la maleta a l'entrada de l'habitació, jeure'm al llit, abaixar-me els pantalons i llençar-me al seu damunt per cavalcar-la i arribar a un orgasme fugisser.

Tot plegat em semblava desitjable i difícil d'aconseguir en aquell moment. Neguitosa, segurament tots dos hauríem desitjat qualsevol dels escenaris imaginaris, si algun fos factible de viure. En quedava un altre, el més complicat. Aquella mateixa tarda havíem convingut en trobar-nos tots tres. Anava acompanyada i per tant, què re-dimonis estava pensant si en trobar-la, no seríem dos sinó tres els qui prendrien cafè. Per un moment, un altre somriure va sorgir dels meus llavis. Acabava d'imaginar-me la trobada dels dos homes i ella al mateix llit, gaudint de dos mascles alhora, mentre un la penetrava, ella s'estaria menjant la polla de l'altre.

Tot plegat, ja no em semblava un matí de dissabte qualsevol. Eva, benvinguda al paradís.









Cap comentari

Desa el teu comentari