Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

L'altaveu de Brussel·les: Escolta Europa


Escolta Europa


Són a Brussel·les, capital d'Europa, per denunciar davant del món la persecució de la política espanyola a la demanda catalana d'independència. Ho fan com a homes i dones lliures. Europeus amb llibertat de moviment i circulació pel territori. Ho fan, conscients que allà disposaran de més seguretat i llibertat per exercir legítimament com a govern escollit democràticament a Catalunya.

S'hi estaran mentre no se'ls garanteixi el dret a tenir un judici just. Un judici d'altra banda, polític. Un judici que el govern espanyol pretén sigui el final del projecte independentista i Republicà Català. Empresonar idees i tallar els caps polítics dels nostres partits.

Desplaçar-se a Brussel·les significa cercar l'empara d'Europa i fer visible l'amenaça del Govern Espanyol contra el poble de Catalunya. Evitar l'extrema violència de la qual ja en tinguérem l'exemple l'1 d'octubre.

Votarem. Ho farem per contestar al bloc unionista a favor del 155. Resistirem i impedirem la seva aplicació i farem guarda i cura de les Institucions Catalanes.

Pel poble i pel nostre autogovern, Visca Catalunya,

Cap comentari

Desa el teu comentari