Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

L'altaveu de Brussel·les: Escolta Europa
Són a Brussel·les, capital d'Europa, per denunciar davant del món la persecució de la política espanyola a la demanda catalana d'independència. Ho fan com a homes i dones lliures. Europeus amb llibertat de moviment i circulació pel territori. Ho fan, conscients que allà disposaran de més seguretat i llibertat per exercir legítimament com a govern escollit democràticament a Catalunya.

S'hi estaran mentre no se'ls garanteixi el dret a tenir un judici just. Un judici d'altra banda, polític. Un judici que el govern espanyol pretén sigui el final del projecte independentista i Republicà Català. Empresonar idees i tallar els caps polítics dels nostres partits.

Desplaçar-se a Brussel·les significa cercar l'empara d'Europa i fer visible l'amenaça del Govern Espanyol contra el poble de Catalunya. Evitar l'extrema violència de la qual ja en tinguérem l'exemple l'1 d'octubre.

Votarem. Ho farem per contestar al bloc unionista a favor del 155. Resistirem i impedirem la seva aplicació i farem guarda i cura de les Institucions Catalanes.

Pel poble i pel nostre autogovern, Visca Catalunya,

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes