Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Humida
Jeia a l'herba humida, damunt la tovallola de bany, al costat de la seva parella i envoltada de nanos que jugant, l'esquitxaven d'aigua quan saltaven a la piscina. Ella resseguia fil per randa cada un dels mots escrits, negre sobre blanc, d'un tractat d'amor i sexe. Pertorbada, aixecava el cap i es preguntava, què li provocava tal neguit. Un sol ardent eixugava la seva pell.

Canvià de posició, panxa enlaire, amb l'esquena a terra i les cames obertes i doblegades, desà que el sol s'endinses per l'entrecuix fins a les calcetes mullades en el primer bany del matí. No semblaven eixugar-se a la mateixa velocitat que la seva pell i cabells. Notava com el sol s'hi endinsava escalfant el seu sexe i provocant que traspués la seva excitació.

En el gir d'una plana notà com s'eriçaren els mugrons, seguint la seqüència del relat i amb el mateix ordre doncs, qui ho escrigué, tingué l'habilitat de despullar a la protagonista amb la mirada, el tacte per seduir la seva ment i la picardia per transportar a qui ho llegís, al desig de protagonitzar la seva pròpia novela. Involuntàriament, acte reflex, estirà les calcetes del Bikini cap amunt, passant la mà vora el seu sexe. Es llepà un dit per passar a la següent plana del llibre i en els llavis hi reconegué un cert gust de sexe. Girà lleugerament el cap en direcció al seu amant i, emmudida, els seus ulls li parlaren sobre l'excitació en què es trobava immergida.

Excitada per les paraules on el sexe en resultava explícit, transportada al llit del protagonista, lligada i amb els ulls clucs, es sentia observada i desitjosa del tacte de qui, involuntàriament estava fent de voyeur sense saber-ne res. Al seu costat, resultava aliè als seus pensaments.

Percebé el sol més fort i com la seva pell s'amarava de gotetes de suor quan, desà caure el llibre damunt del seu ventre i tancà els ulls. Li semblà notar una mà càlida, propera, desitjada, resseguint el seu ventre i a la recerca de la seva atenció. Es tombà altra vegada cap a ell, mirant-lo dolçament i, amb una aclucada d'ullet, li demanà un petó. - Vine, acompanya'm. He d'anar un moment als vestidors. On són? -

En veure la porta oberta, ella l'estirà del braç i, amb un dit als llavis en senyal de silenci, el seduí per fer-lo entrar al vestidor de les noies. Havia imaginat l'escenari amb l'aigua temperada de la dutxa caient entremig dels seus nus, abraçats i amb llurs pells escalfades pel sol, deixar lliscar fins al desaigua, la por a ser descoberts. 

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes