Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

La Diada a Girona


Ajuntamet de GironaAquest any, no puc anar a Barcelona però no vull deixar de celebrar la Diada. M'agradaria que aquesta fos l'última reivindicativa. Vull votar i res m'agradaria més que l'opció del SÍ, guanyi.

He pensat quedar amb els amics a les 5 a plaça del Vi. Davant de l'Ajuntament de Girona. No sé si serem molts o pocs, en tot cas, una colla d'amics i amics dels meus amics, segur que hi farem cap.

Probablement com cada any, duré l'estelada. M'acompanya al meu cor i a voltes, a les espatlles.

He enviat un missatge a la colla. M'ha semblat que ells també podien convidar als seus amics. En tot cas, si per la diada no pots anar a Barcelona, quina excusa tenim per no trobar-nos tots a Girona?

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor


Cap comentari

Desa el teu comentari