Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Senzillament, romàntica

A Banyoles, un relat de El carrer dels petons


El crepuscle els convidà a aturar les seves passes a final d'un corriol de fusta, damunt l'aigua somera de l'Estany i així, contemplar com s'amagava el sol darrere les muntanyes que envolten Banyoles. Les ombres prenien el relleu a la claror i abans no es fes fosc, la llum de les espelmes que engalanaven els Banys vells, començaven a fer pampallugues.

S'assegueren al final del moll amb els peus dins de l'aigua, sense saber-ho, connectaven les seves ànimes. Rere seu, sense dir-los res, la cambrera desà una espelma encesa i els convidà a una copa de cava.

No els calia parlar. Un sentiment de pau els envaïa.

Les notes d'un contrabaix i una veu de vellut, entonaren sons a ritme de bossa nova i boleros. Encreuaren les mirades i entengueren que en cap cas, voldrien estar en un altra lloc o amb un altre persona.

La mà d'ell s'atansà a la comissura del llavi de la Núria i ella, desà que la seva galta hi trobés recer. Una mirada dolça sorgí dels seus ulls i sospirà. Se'n feia creus del senzill que resultava estar al seu costat.

Més tard, en el camí de tornada, s'abraçaren i compassaren el ritme i la llargada de les seves passes. Els arbres del camí, passada la caseta de fusta, els emparaven i aturant-se en la penombra de les fulles que amagaven la llum de la lluna d'estiu, no els quedava res més que fer-se un petó.

Enjogassats, corrents un darrere l'altra, arribaren altra vegada davant l'aigua de l'Estany que, reflectint la llum de la lluna els convidà a capbussar-se. Nus, davant l'un, l'altra, se submergiren en les ombres de l'amor.

Si t'agraden els relats curts d'amor i sexe, gaudeix del meu recull de relats: Big bang amor, 30 relats curts d'amor i sexe. Segueix l'enllaç d'Amazon.

Cap comentari

Desa el teu comentari