Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Musses


En Pep Cassany i les seves musses, relats curts d'amor


Ahir la vaig veure com s'acostava cap a mi. Jo estava expectant, aturat, esperant, a la porta d'una botiga. Vaig quedar fava girat en mirar-la. Vestia un conjunt de color negre, pantalons i brusa de tires, roba de fil, transparent, deixant entreveure les calcetes, cenyides, en forma de tanga brasiler. Calçava espardenyes catalanes de roba negra amb taló. Duia els cabells estirats i solts, pentinats del davant cap al darrere, d'aspecte moll o engominats. Un rostre net, sense cap altre color que el morè agafat en la coberta de la barca. Mirant-la per la darrera, els talons alçaven unes cames estilitzades, rematades per unes natges rodones i prou separades per intuir el pont format pels engonals i rematat per un suposat pubis pelat.

Vaig girar-me dues vegades per comprovar on era la trampa. Bellesa, classe i innocència unides per fuetejar-me el cervell i obligar-me a desitjar-la, encara prou, un moment.

Una dóna així, no està mai sola, vaig pensar sense por a errar. Acompanyada d'una amiga em va obligar a comptar fins a deu per tal de no cridar: Caram. Llamp de dones!

Rossa, no més alta, prima, vestia amb sandàlies obertes i un xic de taló. Obligada a tensar lleugerament bessons, abductors, bíceps i glutis, dotant-los d'una forma pronunciada que obligava als seus shorts a adoptar les formes del seu cos. Val a dir que mirant el conjunt, intuïa un tanga de fils sota un pantaló curt, del color de la sorra del desert i sota una samarreta blanca, de tires, ajustada, deixava entreveure la perfecció dels seus pits. En una pell més clara, en girar-se cap a mi, els seus ulls pintats m'emocionaren.

Set arts sublims: Arquitectura, escultura, pintura, música, dansa, literatura o cinema. Tots ells necessaris per dissenyar, tocar, lluir, cantar, ballar, descriure o mostrar la bellesa d'una dóna. Mou les neurones, vaig pensar. Escriu, descriu, assenyala, la bellesa d'una dona,no rau només en la fisonomia però, caram!, la bellesa es llueix i la bonhomia d'una persona resta en el seu interior fins que et permet acostar-te i descobrir.

Si t'agraden els relats curts d'amor i sexe, gaudeix del meu recull de relats: Big bang amor i El carrer dels petons.


Cap comentari

Desa el teu comentari