Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Malsón

Psicologia de carrer d'en Pep Cassany


Podria dir-vos que tot esdeveniment resta prèviament escrit i que, fins ara, no m'havia arribat el moment.  Els monstres tenen la seva hora d'arribada.

Prou gran per saber i,encara petit, per no voler reconèixer les veritats que un defuig.

Creixen les pors i alimenten als monstres que es fan grans, vells, savis. En ells també rauen la cura de tots els mals quan, sense saber-ho som nosaltres qui els patim. Cal ser valent per escoltar i mirar-los als seus ulls, ensangonats, malaltissos, profunds, febles. 

Monstres que ens rescaten fent-nos forts, invencibles. La seva és la nostra ira i ben dirigida aixafa, destrueix i aniquila als nostres adversaris, tot i que malauradament, encara no ens hem adonat que, el nostre enemic, som nosaltres mateixos. Les nostres pors. La soledat. Les responsabilitats. Les mancances.

Només guanya qui està disposat a perdre. Emmirallar-se amb ulls d'infant. Reconèixer la veritat. Reconèixer la por a l'esdevenir. Aixecar-se, recomençar.

Construir una nova casa amb els fonaments de l'antiga. Recuperar de la desfeta les restes que es poden aprofitar. Treballar per aconseguir aixecar una casa on resguardar-te i fer créixer la família amb l'amor.

Just al moment. Ni més tard ni més d'hora. Vessar llàgrimes i deixar marxar.

Fer-te gran, fort, savi. Aprendre a guarir ferides.

Somiar.

Cap comentari

Desa el teu comentari