Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Marató de sexe

Marató de sexe, un relat curt eròtic del llibre El carrer dels petons

Mentrestant es pujava els calçotets, en Xiu s'apressava a cercar una excusa versemblant per justificar-se d'aquell canvi d'opinió sobtat. La Joana restava ajaguda al sofà, amb la faldilla arremangada i la camisa oberta ensenyant els pits, per l'excitació i amb les presses, encara no havia tingut temps per abaixar-se les calces o deslliurar-se dels sostenidors. Atordida, la Joana es mirava al seu amic com es vestia mentre ell, enfilant la direcció de sortida pretenia justificar-se i ella, intentava endevinar que estava passant.- No puc tornar a fer-ho -va dir en Xiu sense mirar-la-, me'n vaig, no tornaré més. Demà em caso -

El gat s'enfilava al respatller del sofà per guaitar a la mestressa que, amb els ulls oberts com plats, havia perdut la capacitat de badar boca i dir-hi la seva. Saltà damunt la panxa i acostant-se a la mà de la Joana, "el trasto" - com així anomenava al gat - pretenia substituir el sexe acabat de perdre per l'amor que ell li donava.

Tot havia començat temps enrere, quan en una conversa de cafè, una colla d'amigues havien posat en comú les seves experiències sexuals. Totes elles, tenien parella estable i encara que sovint es trobaven en colla, soles, se sentien alliberades de parlar obertament de sexe sense que això provoqués cap sisme en les seves relacions de parella. Era recurrent parlar de la mesura dels membres masculins, la raça o del temps que necessitaven per arribar a l'orgasme. Valoraven com a pràctica imprescindible, explorar els plaers propis del seu sexe, encara que si arribava la complicitat amb la parella, deixaven de banda els jocs solitaris concentrant-se en fer-los l'amor.

Aquell dia la Joana es sentia animada i participava més en la conversa que d'altres vegades. S'havia definit a les seves amigues com a un Ferrero Rocher, d'aspecte rugós i farcida de dolça xocolata; exaddicte al sexe africà i desenganxada dels homes que la tenien tan ampla com una ampolla de vi. Tenia substituït el sexe dur pel joc en el sexe. Tot just estava descobrint el gust de la xocolata escampada per la pell, les sensacions que li provocava el seu amant quan, amb la boca plena de te calent, aigua freda o glaçons, li practicava un cunnilingus i li feia perdre el seny. La Joana va treure de la seva bossa un petit llibre per desar-lo damunt la taula. - Oblideu-vos de Grey. Llegiu-lo i en el proper cafè en parlem. -

Mesos més tard, tornaven a seure a la mateixa terrassa del Cafè de la Plaça. Les rialles i els comentaris es produïen més espaiadament que de costum. Observaven com passejava la gent al seu voltant i comentaven foteses del calçat o la roba que els semblava més estrident. A partir d'ara proposaven trobar-se més sovint, res ni ningú els esperava a casa. Totes tres tornaven a estar sense parella.

- No ho vaig entendre, va marxar tot dient-me que jo era la dóna perfecte. Doncs si sóc perfecte, per què em deixes? - així explicava la Joana a les amigues com havia acabat la seva relació -.
- Homes! -van exclamar totes alhora-, no hi ha qui els entengui. Són covards, tenen por de les dones com nosaltres.
- Una nit que volia fer l'amor amb la meva parella, em va dir que tenia maldecap. - explicava la Cristina - No hi ha millor remei per oblidar-te'n de tots els mals que fent l'amor, no?, me'n vaig fer un tip de riure. Va donar la culpa a l'amanida de canonges que havia preparat per sopar dient-me que, com el Bromur de la mili, aquelles fulles verdes el deixaven sense trempera.
- Hem de planejar una escapada - va dir l'Estel - Com fèiem abans. Llogar un apartament a la costa i passar tot el cap de setmana practicant sexe.
- Una Marató de sexe? - va preguntar la Joana - M'hi apunto.
- Encantada - va dir la Cristina - Encara que a hores d'ara com a molt, només podré fer mitja Marató. Fins al mes de setembre treballo cada dia i com a molt, em queden quinze hores lliures entre torn i torn.

Totes esclataren a riure acabant amb aquells absurds silencis.

- ens caldrà posar-nos en forma. Jo de ben segur hauria d'entrenar. Practico l'autoservei, encara que no sigui el mateix.
- Ningú millor que nosaltres mateixes per saber on ens agrada tocar-nos. Trigo menys estona en arribar a l'orgasme, que la durada dels anuncis de la tele enmig d'una pel·lícula!
- Jo prefereixo un polvo que s'allargui tant com sigui.
- No m'ho recordis. L'últim paio amb què vaig estar, abans de posar-me calenta, va acabar. Me'l vaig mirar i li vaig preguntar - i ara, que farem?
- Sabeu que em va dir un amic meu? -explicava la Joana- Vols fer el favor d'estar-te quieta! Jo m'havia proposat fer un 69, estava al seu damunt i em salta amb aquestes - Que què vaig fer? - vaig dir-li, atura't, m'he desconcentrat. Em vaig estirar al llit i li vaig demanar que continues ell, així jo em concentrava en mi mateixa i en el plaer que em provocava. (en sap un niu) Si de cas, ja arribarà la seva hora.- suposo que devia pensar - Jo no en sé més, no puc estar per dues coses alhora.

En mig any, totes tres havien acabat trencant la relació de parella que tenien. Una coincidència ben estranya, com moltes d'altres coses succeïdes en un passat on encara no es coneixien. Dues d'elles s'havien enamorat i compartit el mateix home sense saber-ho; Abans del casament d'una amiga, totes tres li havien proposat a un nuvi el seu particular comiat de solter; Les tres, havien demanat a un amic si les voldria deixar prenyades, alhora que també havien preguntat el preu de cost de la inseminació artificial. Moltes coincidències.

- Alguna va llegir el llibre que us vaig recomanar? - va preguntar la Joana -
- Sí, jo el tinc.
- Jo també, va dir la Cristina.
- Què us va semblar?
- No em calia mullar el dit a la boca per passar plana - va dir l'Estel-
- Quin Crac està fet aquest personatge. Res a veure amb Grey. Ja us ho vaig dir. Cada relat està fet a mida d'un moment. A vegades semblava que jo n'era la protagonista. Coses que em podien haver passat a mi.
- Recordeu els llibres d'activitats d'estiu quan anàvem a Escola? Si en comptes de sumes i restes ens haguessin obligat a fer aquests deures, ara tindríem un Doctorat!
- Quan em vaig quedar sola - explicava la Cristina - vaig recordar-me'n de vosaltres, aquella conversa i del títol del llibre que ens vas recomanar.- Big bang amor - la veritat és que no sabia on comprar-lo, per sort el vaig trobar a Amazon. Bé, el cert és que en pocs dies va arribar el llibre i el vaig dur a la bossa esperant de recuperar els meus ànims, feia poc que el meu ex m'havia deixat. A la cafeteria on treballo, abans no comença la temporada del turisme, les tardes són tranquil·les i a vegades avorrides, el fet és que vaig començar-lo a llegir. Al segon relat, va pujar-me una escalfor de les cames fins a les galtes que em va fer tancar el llibre. Vaig pensar que si entrava algun client i em preguntava què estava llegint, no sabria si contestar-li o tirar-me al seu coll.
- a mi em va passar alguna cosa semblant - va dir l'Estel. Jo el vaig comprar l'endemà d'aquell cafè, en una altra plana. Lulu crec que es diu. Lulu.com. De fet, vaig empassar-me els 30 relats en pocs dies. Anava com una moto. Perseguia al Jan per la casa i un dia que ell va entrar a la cuina, vaig aprofitar per demanar-li que agafés el sucre de la lleixa més alta de la cuina. Vaig obrir la nevera, vaig agafar la Nutela i mentre amb una mà li baixava els pantalons, amb l'altra obria el pot de la xocolata. No vull ni explicar-vos com va quedar la cuina. Bé, millor la cuina de casa que el minibar de l'Hotel. Allà vaig agafar cava i glaçons i la festa no va acabar fins a la matinada.
- Sempre acabem parlant de sexe - va dir la Joana -
- Nena - contestava la Cristina -, tres floretes com nosaltres de què vols que parlem, de les Olimpíades?, millor que comencem a entrenar-nos per a una marató de sexe o, voleu acabar com les iaies que els queda la figa seca i els hi cal melmelada per mullar-la.
Joana, m'hauràs de deixar el teu llibre - va demanar-li l'Estel - el meu se'l va quedar el meu ex. Em va dir que l'estava llegint ell i no me'l volia tornar. - Calleu! - sabeu que em va dir al cap d'uns dies?,  finalment ell havia descobert el seu Big Bang amor.

Encarrega i descobreix el teu Big Bang amor


1 comentari:

Desa el teu comentari