Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Migdiadarelat eròtic en català d'en Pep Cassany


Mig endormiscat, acalorat, em debato entre la son i el desig. Jeus al meu costat, com tantes d'altres vegades, despullada, damunt la roba de llit. A ulls clucs, els nostres i amb les mans destres, les nostres, deixem córrer els dits per resseguir els contorns dels nostres nus.

Em dius que ara tornes i alçant-te del llit, et persegueixo amb la mirada i a contrallum, em fixo en la teva pell bruna acaronada pel sol. Et reculls els cabells en una destra maniobra, t'estiregasses alçant-te de puntetes i duent els teus braços més enlaire, t'espolses la són de les orelles.

De lluny, escolto com remenes per la cuina. Un got, una ampolla d'aigua i glaçons. Et passeges d'una banda a l'altra tota nua i amb el got a la mà, t'atures als peus del meu llit i fent-ne un glop, t'acabes l'aigua. Només et resten els glaçons i ara, camines per damunt del llit fent-me lloc entre les teves passes i aturant-te damunt del meu pit. La perspectiva ha canviat i el teu nu, davant els meus ulls, em permet gaudir d'unes cames llargues i d'uns pits prominents.

Enduent-te el got a la boca extreus un glaçó per refrescar-te la gola. Deixes caure al damunt del meu pit les darreres gotes d'aigua que restaven atrapades en el got i somrient-me em preguntes - en vols?

Asseguda al damunt la meva panxa, t'enjogasses passejant el glaçó pels meus llavis, duent-lo altre cop a la teva boca i compartint-lo amb la meva i en aquest vaivé, aconseguim fer-lo desaparèixer del nostre joc.

Encara duus el got a la mà i endevino les teves intencions. Prenc l'avantatge fent meu el segon glaçó que passejo pels costats del teu coll per, baixar cap als teus pits, fent-ne sortir els mugrons i aparèixer la pell de gallina. Una esgarrifança ha sorgit provocant-te un espasme que ha sacsejat tot el teu cos.

L'aigua glaçada es dissolt damunt la teva pell i recorre camí cap al teu ventre.

Alces el cul i agenollada, resta el teu sexe al damunt la meva boca que, abans no s'alci a la seva recerca, omples del darrer glaçó que em refrescarà la boca.

Estranya i dolça sensació, humida i fresca, omple de sentit la migdiada de tots dos.Compra'l ara a Amazon

Cap comentari

Desa el teu comentari