Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Divorci d'Animals

Divorci amb animals


No hi ha hagut res que l'hagi fet plorar excepte la pena que ha sentit el seu gos quan no ha pogut tornar a casa. La casa. Aquell espai compartit de família on persones i animals conviuen uns amb els altres cercant el seu lloc i intentant conviure amb la resta de la manada.

Ja se sap, de líders només pot haver-n'hi un i els seguidors, aprenen, acaten i obeeixen les normes i lleis de qui per veterania, rang o caràcter, imposa la seva manera de fer a la resta de la seva manada.

Trenta anys de felicitat fingida. No són pocs, com tampoc és menyspreable el concepte de felicitat. Els trenta anys de joventut que l'han dut a la mitjana edat i a creure's massa gran per recuperar tot el temps perdut i que ara, per mandra, no li permet recomençar.

Caure i aixecar-se. Un esport practicat per tots aquells que traumàticament o serenament, deixen de banda una vida passada i aprenen a reviure de nou per ells mateixos. Saber-se sol i no desitjar-ho fa forat en l'ànim de qualsevol. Trenta anys després, ell no s'hauria pensat mai que la dona li poses les maletes i el gos a la porta.

Ella, es queda a Barcelona. Pis i gossa per continuar amb la seva vida. Ell, pixapins amb Torre a una urbanització prop del mar, li ha tocat marxar cap a la Costa, abans redós de família i caps de setmana lluny del brogit de la ciutat i ara, redós de silenci i soledat. El gos és l'únic que l'espera a la porta de casa quan torna i l'únic amic qui li fa costat. Pel bo i pel dolent, diuen que els gossos se semblen als seus amos i aquest, no li agrada quedar-se a la casa de la platja.

Té una vida de gos o com bé diu ell, de gossa. Em comenta que les bèsties només van altes cada sis mesos i per tant, és l'únic moment que els ve de gust trobar parella puntual. Per més que ho assumeixi, preferiria semblar-se més al seu amic, l'Elvis, mescla andalusa de gos petaner i Pit Bull, més dòcil que cap altra bèstia grossa que pugui conèixer. Li agradaria trobar una parella nova cada setmana tot i que no es queixa i en tot cas, a falta d'ocasions, on millor es troba és a braços del seu amo.

Segurament, això és collita pròpia, comparteixen hàbits de lectura. Filosofia. Es concentren, es miren i reflexionen del que els ha succeït darrerament. Pixapins lluny de casa, sols, desats i abandonats, amb l'esperança de trobar l'encaix que els permeti ser novament ells mateixos. Gaudir de la Torre, els amics i la família. Tornar a casa per Nadal i no haver de baixar constantment a la ciutat ni a Bodes Batejos ni Comunions.

Amics meus, ja sabeu que ens han explicat: Crisis és igual a oportunitat i per tant, capítol passat resta a la memòria, encara que hi hagi a qui li agradi recordar-los amb enyorança, amb el fals pretext que "qualsevol temps passat va ser millor". Personalment només puc explicar-vos que per a mi, les experiències com aquesta són part de les meves vides viscudes i per tant, amb aquest bagatge afronto, amb curiositat, el que em vulgui proporcionar la que ve.

El rei ha mort. Visca el rei del Rock.

SI T'AGRADEN ELS RELATS CURTS, ADQUIREIX  AQUÍ EL MEU PRIMER LLIBRE DE RELATS D'AMOR I SEXE - BIG BANG AMOR

Cap comentari

Desa el teu comentari