Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Es dispara el nombre de singles

Opinió amb accent - Josep Cassany


Creix el nombre de singles apuntats a les llistes d'espera per a trobar un nou amor.

Segons dades inventades  i que atribuiré a la OMS, la xifra interannual creix en més d'un deu per cent i sosté la corba a l'alça observada en els darrers vint anys. Els experts preveuen que l'any 2050, mig mon estarà cercant l'altra mig sense trobar-lo.

En el darrer congrés d'experts mundials celebrat a Girona aquest darrer cap de setmana, dos de cada quatre singles reconeixia que li agradaria trobar parella estable. El 27 %  s'hauria conformat amb un polvo d'una nit, mentre un 32 % intentava recordar, per a què havia sortit de casa aquella nit amb la fred que feia.

Entre les dones, el grup més sol.licitat es el dels homes solters, sense fills i amb ingressos mitjans. Emocionalment estables, sense la Síndrome de Peter Pan, afectuosos amb la parella i els fills, atents, servicials i físicament agradables. Sense ferides traumàtiques d'antigues relacions. Poc amants del futbol, que sàpiguen cuinar i a ser possible planxar. Una mena de personatge semblant al que resultaria barrejar els sentiments del protagonista del "Diari de Noa" i el físic de Brad Pitt a  la pel·lícula  "Ulises".

D'acord al nivell etílic marcat a determinades hores de la nit, el nivell d'exigència disminueix per tal d'adonar-se que en aquest país, no hem produït cap dels dos films i que els nostres actors, han protagonitzat films com "El Rey Pasmado" o "Jamón Jamón" i per tant la barreja dona un resultat semblant al personatge protagonitzat per Imanol Arias a la sèrie "Cuéntame como pasó".

Per que en tot cas, a hores d'ara encara s'ho pregunten. Com els va poder agradar un dia el seu ex ? 

Amb ànims de no recaure en l'error, mantenen la guàrdia en alt i prometen no negociar el grau d'exigència. Ara be, per tal de justificar-se en properes decisions, es reserven el dret a contradir-se i acceptar a qui els prometi amor etern.

Entre les ponències presentades al congrés, vull destacar l'estudi realitzat  per experts i reputats solters que, després d'haver acotat un grup d'homes i dones representatius i significatius del grup de singles local, han conclòs que el polígraf emprat per validar científicament l'estudi, està ben calibrat i per tant, es diuen més mentides que veritats. 

A la primera pregunta, busques parella ? un 39'9 % a contestat que Sí, un 41 % No i  el 19'1 %  ha contestat que No sabia o no  volia contestar.  El polígraf va determinar, que fins i tot aquest darrer grup mentia.

Com a dada anecdòtica, fins i tot un 26,4 % dels enquestats van mentir a la pregunta de control emprada per a calibrar la màquina i que no els demanava res més que contestar amb un SÍ o NO el seu nom.

Així doncs, creixen i es formen llargues cues i llistes d'espera per a trobar parella, on tothom no s'hi vol veure-hi apuntat i molts dels que hi són, no volen formar-ne part.

"No hi ha res millor que ser el borni en el país dels cecs" 

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes