Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Sapiosexual: Un monstre al teu llit


Sapiosexual, es diu de la pesona que es sent atreta per l'intel.ligència d'una altra persona


Sapiosexual: Es diu de la persona que se sent atret/a per la intel·ligència d'una altra.

És a dir, sentir-te atret per algú que t'aporta nous coneixements, dóna arguments i nous punts de vista sobre coses ja apreses o parla de temes del teu interès de maneres poc habituals.

Així doncs, qui no és Sapiosexual?

En general, els homes ens activem pels estímuls visuals mentre que les dones, cerquen d'altres valors afegits en la parella. Vinc a dir, els homes ens tirem al damunt d'una dona guapa i les dones, volen saber-ne més abans no facin un pas.

Hi ha tants homes com dones que, cercant un símil culinari, dirien, "si no m'entra pels ulls, no m'entra per la boca", però tot seguit, "d'allà on no n'hi ha, no en raja" i per tant, es descarten candidats i candidates ràpidament. Els homes a diferència de les dones, en un primer moment es deixaran seduir, mentre que una dona, abans no la sedueixis, li hauràs de prometre complir un reguitzell de condicions. O sigui, atractiu físic i com a complement, carinyo, bonhomia, família, economia o intel·ligència.

Ara bé, no parlàvem d'això, sinó de l'atracció que sents et sedueix i que no és res més que la intel·ligència d'una altra persona. T'atrau pel que et transmet la seva manera de pensar, parlar i actuar. En aquest cas, el físic és un complement. Ara bé, és aquest tipus d'atracció, sexual?

Si tenim en compte el percentatge de belleses que trobem pel carrer, aquest és sens dubte molt més baix al de les persones normals o físicament desagradables - eufemisme per no dir lletges. Per sort, tota sabata encaixa perfectament en un o altre peu i per tant, entre gustos, no hi ha res escrit. Si no fos així, molts de nosaltres no trobaríem mai parella.

En la moda d'inventar-se nous termes lingüístics que defineixin els comportaments de les persones, n'hi ha que triomfen pel concepte que transmeten sense que calgui cercar el mot en el diccionari. De fet, unir saviesa i sexe en el terme Sapiosexual, ha estat un èxit per unir dues aptituds positives desitjades per tothom.
Seguint la tendència i amb ganes de cercar mots per definir grups, us en proposo dos de nous, que difícilment seran acceptats per ningú, doncs ningú es voldrà reconèixer en les definicions proposades.. Estúpidsexuals o Sapioasexuals
Es diu de l'Estúpidsexual d'aquell que no té en compte el sexe com a part important de la seva vida Aquell que no entén la relació sexual com un acte d'amor o plaer propi o amb d'altres. Qui no té en compte les seves pròpies necessitats sexuals o de la seva parella, tant sigui casual com estable.

Els Sapioasexuals, es podria dir de les persones adultes que tot i acumular coneixements teòrics sobre tot tipus de relacions sexuals, no disposen de l'experiència i la pràctica necessària per viure plenament la seva sexualitat i la dels altres. Donen mostres de coneixement i no el practiquen

Encara pitjor seria la combinació de les dues definicions en termes com Estúpid-asexuals, hi ha algú que ho reconeix en un altre o es definiria així a si mateix?

En conclusió, tot i ser el cervell el múscul sexual més potent d'una persona, qui no se sent atret per un culet bonic?

Cap comentari

Desa el teu comentari