Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

La seva tauleta de nit

Un relat curt, metàforic, del comportament del Senyor del Castell


Dos calaixos separen i classifiquen tot tipus de plaers sexuals. El de dalt, conté els aparells i líquids on de forma juganera, el Senyor, excita a la parella i considera que, segons la partenaire del dia, li caldrà obrir el segon calaix per triar el preservatiu més adient segons la seva pròpia classificació: "Sensitive, retardant, amb pinxos, o de colors i sabors diversos".

El senyor del Castell, admira i reclama el dret de cuixa de les camperoles que treballen els seus camps. Pobres noietes, no coneixen la tauleta de nit del Senyor!, encara que les deixi soles a la cambra, coneixent les seves enrevessades historietes sexuals, no gosen acostar-se i obrir els calaixos.
"Entreu, entreu. Avui hi ha còctel." Postres de Sant Joan!, diu el Senyor, que li provoca una trempera babaua. El Senyor de Barcelona s'avorreix. Prefereix el líquid que prové de França, encara que acabi amb una visita matinera a urgències després de tot un dia fent-los l'amor. Ara li resta una encetada a l'aparell, que no baixa, fins que arriba la medicina més moderna: Glaçons.

Els de Girona no es mouen de Girona i enamoren. Pobres camperoles, sense tastar ni líquids ni coques, ni altres mètodes vasodilatadors menys potents que els mostrarien el camí de Cuenca! Elles, que mai han vist les Castelles, prefereixen els camps d'userda d'altres camperols.
"A tu que et passa? No estàs receptiu. L'amor es presenta de forma grossa i no li fas ni cas. Ets més basto que un preservatiu d'uralita."

Camperola, quan em parles, escups.


Cap comentari

Desa el teu comentari