Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

La seva tauleta de nitDos calaixos separen i classifiquen tot tipus de plaers sexuals. El de dalt, conté els aparells i líquids on de forma juganera, el Senyor, excita a la parella i considera que, segons la partenaire del dia, li caldrà obrir el segon calaix per triar el preservatiu més adient segons la seva pròpia classificació: “ Sensitive, retardant, amb pinxos, o de colors i sabors diversos”.

El senyor del Castell, admira i reclama el dret de cuixa de les camperoles que treballen els seus camps. Pobres noietes, no coneixen la tauleta de nit del Senyor ! encara que les deixi soles a la cambra, coneixent les seves enrevessades historietes sexuals,  no gosen acostar-se i obrir els calaixos.

“ Entreu, entreu. Avui hi ha cocktail.” Postres de Sant Joan !  diu el  Senyor, que li provoca una trempera tonta. El Senyor de Barcelona s’avorreix. Prefereix el líquid que prové de França, encara que acabi amb una visita matinera a urgències després de tot un dia fent-los l’amor. Ara li resta  una encetada a  l’aparell,  que no baixa, fins que arriba la medicina més moderna: Glaçons.

Els de Girona no es mouen de Girona i enamoren. Pobres camperoles, sense tastar ni líquids ni coques, ni altres mètodes vasodilatadors menys potents que els mostrarien el camí de Cuenca ! Elles, que mai han vist les Castelles, prefereixen els camps d’userda d'altres camperols.

“ A tu que te passa? No estàs receptiu. L’amor es presenta de forma grossa i no li fas ni cas.  Ets més basto que un preservatiu d’uralita.”

Camperola, quan em parles, escups.


Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes