Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Fa vint anys que tens vint anys


Un article d'opinió d'en Pep Cassany


Fa vint anys que tens vint anys i per això, has tingut temps de casar-te dues vegades i pel que sé, amb la mateixa dona.

Ara et creus sol i saps que no ho estàs. Més aviat estàs aclaparat de tantes i tantes persones que volen estar al teu costat. Tu, acostumat a treballar per la "festa", ara en gaudeixes i et trobes fora de lloc.

Potser avui tens enyorança. Potser avui, lluny de casa, recordes la sensació de despertar en el teu llit compartit, amb els llençols calents i la sensació encara endormiscada que, avui no, avui no et vols aixecar del llit. Una abraçada, un petó, una carícia i una persona especial al teu costat.

Desperta nano!, vivim el present i avui, com deia el poc honorable, això no toca.

En el fit a fit, preguntes, escoltes i expresses opinions. T'agrada saber com ho portem tots plegats. A la colla que has triat i amb la que ara per ara et relaciones, has trobat mil i una formes diferents de pensar i de fer. Ara que ja fa vint anys que en tens vint anys, reconeixes que en la diversitat de maneres de fer i pensar està la riquesa de la colla. És el nostre estat d'ànim el que ens fa valorar un mateix fet de forma positiva, negativa o millor encara, no prendre partit.

Vint anys on potser has trobat a faltar els amics. Aquesta, la nostra, és semblant a la colla d'adolescents que ens esperava cada cap de setmana per sortir de festa. En colla i sobretot, sense conèixer massa de cadascú, parlem del que ens uneix. Deixem de banda les nostres preocupacions particulars i per tant, tot és divertit.

Perquè ja en fa vint, d'aquells vint i les experiències viscudes se sumen al nostre actiu particular, quan perdem el que teníem ens adonem del que no havíem valorat, a voltes aspectes positius i moltes altres no tant, dels que hem fugit i no hi volem ni sentir-ne a parlar.

No em preocupa si t'acostes o t'allunyes de la colla. Els amics es retroben pels camins, a voltes sol, a voltes acompanyats. Quan ens trobem et miraré de fit a fit i et preguntaré, ets feliç? Si em dius adéu, vull que el dia sigui net i clar, i avui, plou, per això avui no toca.

Cap comentari

Desa el teu comentari