Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

11 de setembre de 2015Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany


Tot a punt.

Estelada, samarreta, punter i amics. Tot a punt per sortir. Ens espera la ciutat de Barcelona, Catalunya i la resta del món. 

Tothom pendent de nosaltres.

Els uns hi anem, per mostrar al món com desitgem la independència del nostre País, d'una Espanya que no ens representa. Els altres, romanen a casa tot esperant que fracassem i esdevingui una manifestació de força més petita que la d'altres anys. Baixa el suflé ?

El l'hora de la por.

Ara que hem decidit posar-nos d'acord en presentar una llista independentista que suma transversalment candidats de diferents procedències i tendències polítiques, on Junts pel Sí representa la nostra voluntat com a poble d'esdevenir un nou Estat, es l'hora de la por i les incerteses de molts d'altres conciutadants, aquells que per procedència, per motius econòmics o senzillament per la incertesa del que representa, prefereixen boig conegut que savi per conèixer. A tots ells, expliqueu-los els vostres sentiments sense voler-los convèncer, potser s'encomanin de les nostres il.lusions.

Als qui fan campanya pel no, si-us-plau, argumenteu. No per que no, no ens cal. Ni tampoc les amenaces, ni infondre la por al desconegut. Feu-nos entendre per que es millor ser Espanyol que Català i com ens estimen als Catalans arran i arreu d'Espanya.

27 de setembre

Fins ara, manifestar-nos per un Si o un No, era gratuït. Amb les properes eleccions, d'acord amb la voluntat que expressem a les urnes i que escollirà el proper Parlament de Catalunya, els nostres representants tindran el deure de complir amb els desitjos del Poble que els haurà escollit. Nosaltres els hi hem demanat una i altra vegada i ells han recollit la nostra demanda.

No ens fallem.

Tan uns com altres expressem lliurament  els nostres desitjos i votem. Tan si es que SI com NO, haurem de conviure tots plegats, respectem-nos. No podrem dir que no se'ns ha preguntat o que ens ha estat imposat el desig d'una minoria. Les veus que no s'expressen a les urnes no poden ser tingudes en compte. No val a dir que qui no vota es qui està en contra de la majoria escollida a les urnes.


Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes