Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Perill, pares i mares !! comencen les fires de Girona

Perill a les Fires de Girona, escrit per en Pep Cassany

Tot just fa un any de la mala experiència de començar les fires de Girona! Ningú em va fer cas!

Vaig explicar-vos la sort i dissort que teníem els gironins de poder gaudir i patir del primer dia de fires amb les mal anomenades "atraccions infantils" a 1 euro.

La sort, per aquells que no podem pagar-les al preu habitual (2,5 €) i dissort, per haver de patir el Tsunami de gent que es troba o no en la mateixa situació.

Tot just fa un any, vaig patir per la seguretat física dels meus i dels vostres fills.

Vaig viure la dramàtica situació de córrer darrere una moto de joguina, mentre les altres continuen donant voltes. Vaig cridar l'atenció dels perills que comportava la mala organització, tant als propietaris de la parada, a la policia municipal de Girona i als mossos d'esquadra. La situació era tan caòtica que qualsevol persona podia acabar ferit per l'envestida d'una moto, o bé, per l'actitud agressiva d'un pare o mare defensant la seva conquesta davant d'altres pares arribats segons més tard. Ningú hi va posar remei, i us prometo que vaig veure més d'un senyal de lluita sagnant.

Abans no torni a succeir. Abans no lamentem desgràcies personals que afectin els nostres fills, posem-hi remei.

Des d'ací, denuncio la passivitat davant aquests fets, tant de la policia municipal que varen atendre la meva denúncia telefònica, com dels mossos d'esquadra que patrullaven aquell dia de fires i que es varen espolsar la seva responsabilitat envers la policia municipal de Girona, i també la indiferència de la Sra. Marta Madrenas regidora de l'ajuntament de Girona, que ni tan sols es va dignar a contestar o interessar pel que va succeir aquell dia.

Faig una crida a pares, avis, germans i padrins, per tal que tal dia com el primer, de fires de Girona, amb les atraccions a preu d'un euro, no pressuposin que la seguretat dels fills, germans, nebots o fiols està garantida o controlada per cap ens local.

Aquest escrit no vol causar cap alarma infundada, ans al contrari, pretén fer saber la realitat dels successos i de la manca d'interès de les nostres policies o institucions davant una greu denuncia ciutadana.

Finalment, entenc que els fets viscuts no tenen raó per tornar a passar, sempre que, el primer dia de fires a Girona, plogui. En cas de sol i bones temperatures, feu-me cas. Eviteu aglomeracions i no confieu en les condicions de seguretat establertes pels firaires, atès que ni municipals, ni mossos, ni Ajuntament, vetllen per la seguretat dels vostres fills.

Llegiu que va succeir-nos, en aquest mateix blog, i en el mateix mes d'octubre de tot just fa un any. No hi ha qui cuidi dels nostres fills a les fires de Girona?



--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

pepgirona66@gmail.com




Cap comentari

Desa el teu comentari