Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Els politics no escolten a la gent del poble

Els polítics fan orelles sordes al poble

Es així i no em sap greu dir-ho, ni repetir-ho. Els polítics no escolten a la gent del carrer.

Entestats a donar un gir a la seva mala imatge, els partits s'esforcen a fer-nos saber que estan pensant en fer alguna cosa per a que tot plegat canvii. Malauradament, els partits són tan plurals que, per a cada proposta, hi ha tants caps com barrets.

Si el poble espera propostes positives per tal de treure`ns de l'agonia que vivim amb la crisis, ells s'entesten en retallar, retallar i tornar a retallar. No ens calen tantes retallades mal fetes, sino polítiques per fer-nos creixer.  I que fan ells ? Continuar retallant fins i tot en el camp de la investigació.


No caldria invertir en més promoció del turisme ? o en el camp de la investigació i tecnologia ? no caldria reeducar als aturats i si cal, reintroduir-los en el món laboral privat a càrrec de l'Estat ? Prefereixen  pagar les prestacions d'atur que no bonificar a les Empreses no cobrant-lis la seguretat social .


No caldria invertir en més promoció del turisme?, o en el camp de la investigació i tecnologia?, no caldria reeducar als aturats i si cal, reintroduir-los en el món laboral privat a càrrec de l'Estat? Prefereixen pagar les prestacions d'atur que no bonificar a les Empreses no cobrant-los la seguretat social.

De ben segur que hi ha propostes molt diferents i positives a les que ara hi ha sobre la taula. Perquè, francament, si hi ha cap proposta, jo no la veig.

El nostre President va escoltar la veu del poble i que va entendre?, que ell era l'escollit?, ens guiarà cap a la independència? Fantàstic, però si us plau, pel camí, no em vull morir de gana.

Jo no sé què cal fer però en tot cas veig, que la iniciativa privada sempre ha passat pel davant de la pública. Quan no inverteixen prou en investigació, la Marató recapta calés a cabassades per tal de tirar endavant. Quan la gent passa gana, les associacions ajuden amb la Gran recapte d'aliments. Doncs, si tots estem per la feina i sabem el que és important, perquè els nostres polítics no fan res per fer-nos sortir d'aquest forat?

Per cert Senyor Wert, vingui a conèixer a la gent del poble de Catalunya. Segurament, es sorpendrà!!, molts fins  tot, parlen el Castellà!!

I els de casa, que donin exemple als de fora. Tots els polítics imputats per la justícia, en qualsevol causa oberta, no creieu que els caldria apartar-se de la política i deixar que les institucions que representen tinguin una imatge neta, sense cap tipus d'ombra de mals comportaments???, o volen que creiem que tots els polítics són iguals?

Per cert, a Podem / Podemos, tanta democràcia interna i tan pobra proposta democràtica per als pobles. Si ells ho voten tot, potser és hora que també ajudin al fet que nosaltres puguem votar!

1 comentari:

  1. Molt ben dit, Josep. Cal que les persones del carrer parlin i parlin més, perque els politics ja no tenen res a dir!!!!

    ResponElimina

Desa el teu comentari