Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

els politics no escolten a la gent del poble


Es així i no em sap greu dir-ho, ni repetir-ho. Els polítics no escolten a la gent del carrer.

Entestats a donar un gir a la seva mala imatge, els partits s'esforcen a fer-nos saber que estan pensant en fer alguna cosa per a que tot plegat canvii. Malauradament, els partits són tan plurals que, per a cada proposta, hi ha tants caps com barrets.

Si el poble espera propostes positives per tal de treure`ns de l'agonia que vivim amb la crisis, ells s'entesten en retallar, retallar i tornar a retallar. No ens calen tantes retallades mal fetes, sino polítiques per fer-nos creixer.  I que fan ells ? Continuar retallant fins i tot en el camp de la investigació.

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany
No caldria invertir en més promoció del turisme ? o en el camp de la investigació i tecnologia ? no caldria reeducar als aturats i si cal, reintroduir-los en el món laboral privat a càrrec de l'Estat ? Prefereixen  pagar les prestacions d'atur que no bonificar a les Empreses no cobrant-lis la seguretat social .


De ben segur que hi ha propostes molt diferents i positives a les que ara hi ha sobre la taula. Per que francament, si hi ha cap proposta , jo no la veig.

El nostre President va escoltar la veu del poble i que va entendre ? que ell era l'escollit ? ens guiarà cap a la independència ? Fantàstic, pero si us plau, pel camí, no em vull morir de gana.

Jo no sé que cal fer però en tot cas veig, que la iniciativa privada sempre ha passat pel davant de la pública. Quan no inverteixen prou en investigació, la Marató recapta calers a cabassades per tal de tirar endavant. Quan la gent passa gana, les associacions ajuden amb la Gran recapte d'aliments. Doncs, si tots estem per la feina i sabem el que es important, perque els nostres politics no fan res per fer-nos sortir d'aquest forat ?

Per cert Senyor Wert, vingui a conèixer a la gent del poble de Catalunya. Segurament, es sorpendrà !! molts fins hi tot, parlen el Castellà !!

I els de casa, que donin exemple als de fora. Tots els polítics imputats per la justícia, en qualsevol causa oberta, no creieu que els caldria apartar-se de la política i deixar que les institucions que  representen tinguin una imatge neta, sense cap tipus d'ombra de mals comportaments ??? o volen que creiem que tots els polítics són iguals ?

Per cert, a Podem / Podemos, tanta democràcia interna i tan pobre proposta democràtica per als pobles. Si ells ho voten tot, potser es hora que també ajudin a que nosaltres puguem votar !

1 comentari:

  1. Molt ben dit, Josep. Cal que les persones del carrer parlin i parlin més, perque els politics ja no tenen res a dir!!!!

    ResponElimina

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes