Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

El cel ennuvolat, gris plom, aigua a raig.

El cel ennuvolat - relats curts en català d'en Josep Cassany

Tarda de pluja a Girona


Llamps i trons damunt dels nostres caps en una tarda d'estiu a la ciutat. El cel ennuvolat, gris plom, aigua a raig. Hom espera que caigui i que quan l'aigua corri, s'endugui la calor, la xafogor i la mandra de tots plegats.

Un dia com avui, com qualsevol altra, ens agrada ser  petits. Trona i quan ho fa, el llamp ens espanta i el tro ens acovardeix. La natura em fa sentir petit.

Desitjo que avui sí. Avui caigui l'aigua com mai ha estat escrit. Sense fer mal. No sigui que avui també em toqui a mi collir galledes d'aigua d'on no toca, El meu petit país.

En tardes com avui, m'agrada mirar el carrer per la finestra. Mirar aquelles gotes grosses que quan cauen, mullen.

La gent corre pel carrer sense paraigua. Samarretes molles. Pantalons xops. Sabates encongides en el primer bassal.

Núvols foscos, tarda d'estiu a la ciutat


2 comentaris:

  1. És preciós! Igual que les tardes de pluja que descrius.
    Felicitats pels teus relats.
    Tx

    ResponElimina
  2. jo quan era petitona m'encantava corre sota la pluja quan hi havia tormenta.No em feien por ni els llamps ni els trons.La meva mare tenia una altre opinió

    ResponElimina

Desa el teu comentari