Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Amb el Barça, la crisis, ha estat menys crisis.Aquests darrers anys de domini blaugrana, coincidit amb la crisis, sort en tenim els culés dels triomfs blaugranes.

Imagineu-vos com seria un Telenotícies on després d'explicar-nos totes les desgràcies econòmiques, en els esports, les notícies fossin les derrotes a mans del Madrid, les eliminacions en semis de Champions, el ko de Copa a mans de l'Hospitalet o la inseguretat de saber si arribaríem a la UEFA o a la Champions !!

No sé a qui he de donar les gràcies per estar vivint aquest dolç somni blaugrana. Si més no, tots aquests anys els seus resultats m'han permès mirar els Telenotícies, llegir els diaris o les webs, sabent que al final sempre hi ha bones notícies.

Senzillament, Gràcies.


--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

pepgirona66@gmail.comCap comentari

Desa el teu comentari