Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

No sempre qui la fa la paga


Ahir, com darrerament cada diumenge al vespre, vaig estar pal plantat davant el televisor mirant l'entrevista que el Jordi Èvole li fa al Jaume Matas. Sort en tenim d'en Jordi que ha trobat la manera que, en assumptes més que espinosos, els implicats vulguin parlar en primera persona del seu cas.

Si l'equip de Salvados es deixés portar per on volen els "artistes", el públic no podria gaudir de les respostes a les preguntes més fonamentals de cada cas.

Veritablement, l'Èvole i el seu equip ens ho fan fàcil. Pregunten el que és més evident. El que tots volem saber. Allò que tots nosaltres ens preguntem després d'escoltar certes notícies. Sort en tenim que ens ho donen mastegat perquè si no, mai en trauríem res en clar.

He llegit a El Periodico que el "follonero" ha estat rebatejat com el nou Robin Hood. Sempre al costat del poble i deixant als poders fàctics en evidència. Si més no, això és el que setmana a setmana em transmet Salvados.

el nou Robin Hood de la Televisió


--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

pepgirona66@gmail.com

Cap comentari

Desa el teu comentari