Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

No sempre qui la fa la paga

Ahir, com darrerament cada diumenge al vespre, vaig estar pal plantat davant el televisor mirant l'entrevista que el Jordi Èvole li fa al Jaume Matas. Sort en tenim d'en Jordi que ha trobat la manera que, en assumptes més que espinosos, els implicats vulguin parlar en primera persona del seu cas.
Si l'equip de Salvados es deixés portar per on volen els "artistes" , el públic no podria gaudir de les respostes a les preguntes més fonamentals de cada cas.
Veritablement, l'Èvole i el seu equip ens ho fan fàcil. Pregunten allò més evident. El que tots volem saber. Allò que tots nosaltres ens preguntem després d'escoltar certes noticies. Sort en tenim que ens ho donen mastegat perquè si no, mai en trauriem res  en clar.
He llegit a El Periodico que el " follonero"  ha estat rebatejat com el nou Robin Hood. Sempre al costat del poble i deixant als poders fàctics en evidència. Si més no, això es el que setmana a setmana em transmet Salvados.

el nou Robin Hood de la Televisió

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes