dissabte

Llum i guiaResultat d'imatges de estrella fugaz


Com passa el temps.
Com m'hauria agradat estar present entre vosaltres. Ja ho saps, en certa forma, hi sóc.
Sóc dins teu, en els sentiments, la memòria i l'enyorança.
No em ploris, sóc la llum, sóc energia. Sóc el teu àngel de la guarda.
En tot moment em saps present.
A vegades guio el traç dels teus llapis dibuixant cercles, flors i papallones.
Sóc color, sóc dibuix, em transformo en paraula.
Sóc orgullosa germana, amiga i confident dels teus pensaments més íntims.
Sóc la força que t'empeny i t'esperona.
Miro pels teus ulls i em transformo. A vegades em reconeixes en un paisatge, una flor o un arbre. Em sents abraçada, somrient i esclatant a riure. Quina bajanada!, les bestieses i foteses de la vida. A hores d'ara, s'encaparren. Si hi ha solució, no cal patir, doncs hi ha solució i si no en té, no cal patir més doncs, no en té hi caldrà posar un punt i tot seguit, tornar a començar.
Com passa el temps
Sóc la llum, sóc energia. 
Sóc part de tu i del camí pel qual ens guies.
Sóc l'estel i llum que il.lumina l'horitzó.


--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari

Desa el teu comentari

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Pàgina d'inici