Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

El carrer dels petons a El Punt Avui 12 de julol 18


CULTURA

Pep Cassany edita el seu segon llibreXAVIER CASTILLÓN - GIRONA

L’escriptor gironí Pep Cassany presenta avui el seu segon llibre de relats, El carrer dels petons, en una festa amb música en directe al Lola Cafè del carrer de la Força de Girona (20 h), que tindrà poc a veure amb una presentació literària convencional.

Després d’haver aconseguit força repercussió amb el seu debut, Big Bang Amor, Pep Cassany torna amb aquest recull de “30 relats inèdits de situacions imaginades a la ciutat i la costa de Girona, on la provocació, la sensualitat, l’erotisme i l’amor es barregen per fer-les factibles i desitjables de viure”, en paraules de l’autor, que també hi afegeix per presentar el seu segon llibre: “En l’equidistància entre l’amor i el sexe, existeix l’eròtica de la conquesta. La sensualitat de gestos i mirades, i la provocació que desperta el desig de viure i descriure cada una de les relacions proposades.” Cassany, que té 51 anys “i com a mínim tres o quatre vides viscudes”, afirma sobre la seva incipient trajectòria literària: “Tinc afició per escriure i em serveix per donar sortida a la meva creativitat.” El carrer dels petons és, de fet, el títol d’un dels trenta relats d’aquest llibre de 177 pàgines, amb títols com ara Marató de sexe, però també No era sexe sinó amor..

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1429941-pep-cassany-edita-el-seu-segon-llibre.html

Cap comentari

Desa el teu comentari