Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

L'Estat Espanyol ens obliga a marxar


Por una España independiente, vota si.


És difícil interpretar els seus actes, sembla que l'Estat Espanyol ens obliga. Els poders ja han decidit que volen Catalunya sigui independent. Ens empenyen cap a la DUI sense diàleg. Bé de dia o, de nit, amb una suposada nocturnitat i traïdoria, actuen en contra nostra per tal que ens sublevem i prenguem la decisió de declarar la independència d'una vegada.

No ens deixen dormir. A uns, els qui més han fet per organitzar-nos i unir-nos en un moviment unitari i pacífic, els engarjolen per un suposat delicte de sedició. Els qui els aprecien, respecten i segueixen hem sortit espontàniament als balcons perquè s'escolti el vergonyant soroll de les cassoles, senyals de protesta, ràbia i indignació. Aquells qui no són seguidors del procés, n'estan en contra o bé, els sembla que, no els hi va ni els hi ve, se'ls trenca el són en recordar-los que, darrere l'empresonament de les idees polítiques perseguides, els ciutadans d'un país demòcrata no haurien d'adormir-se doncs, tenir presos polítics és un malson.

El poder, polític, judicial i mediàtic espanyol, situat a 600 quilòmetres de distància de Barcelona, es creu prou fort per donar resposta als seus, a casa seva. Menysprea la ferma voluntat dels ciutadans de Catalunya per decidir lliurement el nostre futur. Se serveix de la manipulació de la veritat i per tant, la mentida. Ho fa sense vergonya. Al congrés, al senat, als jutjats o a la premsa. Una veritat dita a mitges és una mentida.

Per història, cultura o economia, tenim raons suficients per desitjar construir el nostre propi Estat. La política, la policia, la judicatura espanyola, l'afogament de l'economia, de la llengua i cultura catalana, la repressió de les nostres idees, el menyspreu de tot allò que ens proposem els ciutadans de Catalunya, ens empenyen a sortir d'aquest Estat.

Al conjunt de la societat Espanyola els demano reflexió: "si us creieu lliures, potser a hores d'ara no heu volat prou alt per arribar a tocar les reixes".

Cap comentari

Desa el teu comentari