Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

D'ànima Nua.


relats d'amor i xarxes de les xarxes socials


Estúpids. Et tenim pànic. Tu mateixa et defineixes com a una noia decidida. Diferent. Divertida. Descarada. Si fossis un home, triomfaries com la Coca-Cola. Encara que no totes ho reconeguin, aquestes són les virtuts i defectes que moltes espereu trobar en la vostra propera parella.

Per demanar que no quedi i per tòpics, que no falti el més important, "vols trobar a un bon home". Mentre l'esperes, t'agrada enjogassar-te amb qui no t'obliga a signar cap contracte matrimonial. Sexe per sexe.

Ho sé, no renuncies a trobar el teu propi Príncep Blau. Vols trobar qui et faci vibrar, encara que si l'espera se't fa llarga, les necessitats físiques i emocionals et recomanen, prèvia renúncia d'uns quants condicionants i principis personals, a cercar a una parella sexual que et faci sentir viva.

No te n'estàs de res i ho expliques en veu alta. El que vols, sents o demanes, ho crides als quatre vents. Qui no et coneix, s'escandalitza. Surt corrents.

Tu mateixa t'adones de la reacció que provoques descaradament. Escrius dolçament i quan convé, llences papus per la boca. No te n'estàs de res.

El sexe, et provoca. A qui no? Si pots, t'agrada escollir i quan no, més val boig conegut que savi per conèixer, tot i que amb una condició, si no t'entra pels ulls, menys t'entrarà per la boca.

Pragmàtica encara que idealista. Esbojarradament imprudent. Senzilla però complexa. Bàsica però complicada. Així ets, transmets i expliques a qui et vulgui escoltar.

D'ànima Nua.

Cap comentari

Desa el teu comentari