Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Pubilla juganera
Treu les ungles i esgarrapa quan el pretendent se li escapa. No és mossa de mal veure, ans el contrari, du el  somriure d'orella a orella i ens demostra com es ella, la qui arrisca davant d'un pretendent tant innocent, que  a mi em fa dubtar d'atorgar-li a ella el paper de pretendenta.

A voltes en hi ha per llogar-hi cadires. El manso, no entén els senyals més evidents i fins i tot, en llegir la paraula POTS ho interpreta de mala manera per acabar dient STOP.

Desinhibida, no es així com ella es veu , davant nostre, ens mostra el costat més divertit i esbojarrat, per acabar tot dient-me a cau d'orella, no juguis amb l'hereu o acabaràs esgarrapat.

Ai donzella, si no en sap més o no vol i creu que el comprarà qui l'entengui, senzillament, que somiï, ell s'ho perd. El camp de la veïna creu és verd, quan el teu prat, segat, endreçat i amb el blat guardat, segur que dona farina, de la més fina, que acabarà a cal flequer on convertir-se en un bon pa de pagès, de crostó, torradet i gustós.

Pobre de mi, lletraferit i testimoni d'aquesta possible parella que, com a pols oposats s'atrauen tot i que al preludi, girats, es repelen.
Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes