Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Tu rai
Emprenyat amb el món que l'envolta. Cansat, de llegir els post de les frases fetes amb els millors desitjos. Gurus, que aconsellen el que fer i no fer per ser millors, més eficients, més bons, més intel·ligents. Cansat de resoldre problemes senzills com si aquests fossin un repte. Cansat de falsedats. Escoltar a la gent que davant seu diu una cosa, en escriu una altra i finalment, el critica per l'esquena. 

Ja t'ho deia ta mare, si no vols pols, no vagis a l'era, dons ja saps el que et trobaràs.

Tip de tanta mediocritat que es creu excelsa sap que el món avança gràcies als somiadors, els que arrisquen el que tenen i el que no tenen. Perdedors que un dia l'encerten i gràcies a la seva insistència, veuen els seus somnis realitzats.

Ai, si no fos. Tu rai ! gemega qui no té motiu per gemegar i encara pretén intoxicar-te amb els que per ell són un problema i per a tu, una benaurança. Tenir, tenir, tenir, quan el que més importa es fer servir i gaudir del que tens al teu abast.

Mort, ben mort. Qui t'ha mort ? en tu rai encara riu .

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes