Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

La felicitat

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep Cassany
Sol ponent es reflexa en les ones de l'aigua, verd fosc, transparenta i no arriba a trencar a la sorra de la platja, mig deserta. Resto jo i quatre enamorats.

Talment com l'aigua en un plat,  calmada i calenta. L'estiu em dona treva i per fi, em trobo capbussat a Cala Estreta.  El camí de ronda em permet gaudir d'una natura salvatge, del pas del temps en antics casalots, abandonats, mig enfonsats, caiguts a terra i una vegetació que s'esmuny de terra cap a mar endins o de mar endins cap a la terra.

De caps mi he tirat, doncs a ningú molestava. En compte, es poc fonda i traïdora. Sento lliscar l'aigua per les mans, els braços i el cos nu. Em capgiro i resto surant, fent-me el mort, mirant el cel blau fosc.

Escolto el cant d'un ocell perdut, damunt la branca d'un pi sense niu. Fa piu piu i m'acompanya en aquesta orgia pels sentits.

Gust a mar, gust a sal.

Olor de pins, de boscos i de mar. Tots s'uneixen pel caprici de l'alquimista, que recerca reproduir l'olor del paradís i sap que està a la Costa Brava.

Un sisè sentit es el que em manca d'explicar, la felicitat. No es veu, s'escolta, es tasta, es toca ni s'olora, però es el resultat de la suma de tots cinc.Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes