Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Ara, no ens falleu

En la política municipal, ara no ens falleu. Josep Cassany

Carta oberta a tots els representants, polítics municipals escollits.

Un cop més, hem exercit el nostre dret d'escollir als nostres representants per tal que gestionin els governs locals. No ens falleu. Ara toca deixar de jugar a la política i començar a treballar per millorar els vostres pobles i ciutats a fi de bé de tots nosaltres.

La política de partits ha estat mala consellera. El que és bo per tots nosaltres, ho sabeu. Necessitem que gestioneu el millor per a tots, parlant amb tots i acceptant o millorant les vostres propostes amb els matisos que aportin els altres representants i que ben segur, també han de voler el millor per tots.

Potser cal acabar amb les definicions tradicionals dels conceptes polítics. Govern i oposició. Un govern hauria d'estar format per la unió dels candidats més vàlids per exercir determinada tasca en favor de la ciutat i no per la tria del Regidor del partit guanyador que més afinitat pot tenir amb determinada àrea. Heu d'acabar amb el NO perquè NO, si la proposta és bona, ho és vingui d'on vingui i fins i tot, si ha estat formulada per persones que tenen ideologies polítiques obertament contràries a les nostres.

Potser sí, sóc un il·lús. He vist prou del vostre comportament per saber que això no passarà. Que avantposeu els vostres propis interessos o bé els del vostre partit, per penjar-vos medalles o enfonsar al vostre oponent. Sembla que pocs temps després de prendre possessió dels vostres càrrecs, la cobdícia política us imbueix i us fa sucumbir al sistema existent.

M'agrada veure la il·lusió, del qui per primer cop, és escollit com a representant del poble. Els més valents creieu que podeu fer canvis importants i de manera humil, us poseu al nostre servei. Fóra bo, que aquesta humilitat us acompanyés al llarg de tota la vostra representació doncs, cal que recordeu que heu estat escollit per tots nosaltres.

Si aquesta fos la vostra forma de servir-nos, a fi de bé per a tots, fóssiu o no la persona o partit votat per nosaltres, ús convertiríeu en els nostres líders i com a tals, seríeu respectats per tots i fins i tot, defensats. Una vegada escollits, seríeu els "nostres" representants, fora quina fora la vostra ideologia política i fora quina fora, la nostra.

Sigueu nobles, honrats, humils, generosos, valents. Si ara ens representeu a tots, votants i no votants, no ens falleu.
--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor

Cap comentari

Desa el teu comentari