Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

Ara, no ens falleu

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep CassanyCarta oberta a tots els representants escollits.

Un cop més, hem exercit el nostre dret d'escollir als nostres representants per tal que gestionin els governs locals. No ens falleu. Ara toca deixar de jugar a la política i començar a treballar per millorar els vostres pobles i ciutats a fi de be de tots nosaltres.

La política de partits ha estat mala consellera. El que es bo per tots nosaltres, ho sabeu. Necessitem que gestioneu el millor per a tots, parlant amb tots i acceptant o millorant les vostres propostes amb els matisos que aportin els altres representants i que ben segur, també han de voler el millor per tots.

Potser cal acabar amb les definicions tradicionals dels conceptes polítics. Govern i oposició. Un govern hauria d'estar format per la unió dels candidats més vàlids per exercir determinada tasca en favor de la ciutat i no per la tria del Regidor del partit guanyador que més afinitat pot tenir amb determinada àrea. Heu d'acabar amb el NO per que NO, si la proposta  es bona, ho es vingui d'on vingui fins i tot, si ha estat formulada per persones que tenen ideologies polítiques obertament contràries a les nostres.


Potser si,  soc un il·lús. He vist prou del vostre comportament per saber que això no passarà. Que avant-poseu els vostres propis interessos o be els del vostre partit, per penjar-vos medalles o enfonsar al vostre oponent. Sembla que pocs temps després de prendre possessió dels vostres càrrecs, la cobdícia política us imbueix i us fa sucumbir al sistema existent.

M'agrada veure la il.lusió, del qui per primer cop, es escollit com a representant del poble. Els més valents creieu que podeu fer canvis importants i de manera humil, us poseu al nostre servei. Fora bo, que aquesta humilitat us acompanyés al llarg de tota la vostre representació doncs, cal que recordeu que heu estat escollit per tots nosaltres.

Si aquesta fos la vostre forma de servir-nos, a fi de be per a tots, fossiu o no la persona o partit votat per nosaltres, us convertirieu en els nostres liders i com a tals, serieu respectats per tots i fins i tot, defensats . Una vegada escollits, serieu els "nostres" representants, fora quina fora la vostra ideologia política i fora quina fora, la nostra.

Sigueu nobles, honrats, humils, generosos, valents. Si ara ens representeu a tots, votants i no votants, no ens falleu.

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes