Josep Cassany

Opinió i relats curts en català
Articles d'opinió sobre fets quotidians, tractats des d'un punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent. Secció especial de relats curts en català.

Novetats

crisis vol dir oportunitats

En família, els meus germans sempre expliquen que jo, de molt petit, ja els demanava dos rals per netejar-los les sabates. Ara mirant enrere puc dir, que el caràcter comercial es innat.

Els estudis no varen ser el meu punt fort. Me interessava més treballar i progressar. Sortir de la necessitat.
Mai he deixat de treballar, comerciar. Sempre atent . Gaudint i patint de les dents de serra de l’economia. A vegades a dalt, d’altres a baix.

Quan al país es creia en el futur i estava tot per fer, qui va estar atent va descobrir en mi la força comercial més potent que jo no sabia que tenia a dins. La immobiliària, desconeguda per a mi fins aquell moment, va captivar-me.

Articles d'opinió i relats curts en català d'en Josep CassanyPisos, persones, empreses, locals, famílies, amics. Tot barrejat i encaixat com si es tractés d’un gran trencaclosques. Èxit assegurat.  Pletòric.

Quan la feina descoberta apassiona, t’omple, aconsegueixes donar el millor de tu mateix. Et descobreix camins desconeguts, aporta experiències, coneixements, nous valors. La suma de tot plegat es concentra en tu mateix i així es com jo definiria avui el Capital Humà.

Sumar i multiplicar, accentua les ganes de fer. De saber. Descobrir. Et converteix en incansable corredor de fons que supera a cada pas el teu propi repte.Carrera constant no reconeguda per cap títol ni diploma.

Crear, emprendre, innovar. Signes constants en la meva evolució. Camins a recórrer per obtindre el resultat desitjat, la satisfacció personal de la feina ben feta.

Crisis vol dir oportunitat. Redescobrir-se constantment i en totes les vessants es tasca del dia a dia.
Aquesta oportunitat, m'ha dut a trobar l'arrel de la meva passió. Les Empreses. Per tant puc dir, hi he guanyat.

Cap comentari

Desa el teu comentari i comparteix aquest article amb els teus amics a les xarxes