Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

He descobert la meva ànima


Articles d'opinió d'En Pep CassanyEm sembla haver descobert la meva ànima, ara mateix, quan els sentiments m'envaeixen.

I penso, així doncs, que es va descobrir primer, l'ànima o els sentiments?

Els sentiments em duen al fons més íntim del meu jo. Aquell "jo" que no es mostra mai per por de ser descobert. Fràgil, ple de pors, melangiós a voltes coratjós, alegre, feliç. El "jo" que jura i perjura que la vida és el regal més preciós que ens ha donat les casualitats de la vida.

Si tu creus que la vida ens ha estat donada per una divinitat, jo afirmo que no es podria comprendre les fatalitats que en la vida se succeeixen.

Si no creus en altra cosa que en la vida, el més important és el que vivim i que tant nosaltres, com qui ens envolta, la puguem viure amb salut.

Potser és un plantejament senzill, però és efectiu.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor1 comentari:

  1. Molt be, que vagis descobrint la teva ánima, sempre ens acompanya en els moments dolents i els bons.
    M'agrada!

    ResponElimina

Desa el teu comentari